SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, August 8, 2010

TIANG

Tiang kayu dah digantikan dengan tiang batu. Kat umah mak aku la... Last weekend, aku & my 'sayang' berkampung kat umah mak sebab my 'sayang' nak gantikan tiang kayu tuh. Aku tolong gak hape2 yang patut kan... cam tolong tengok! Agak2 dah jenuh jadik tukang tengok, aku masuk bilik, tolong tido lak! Ha3... Keji, owhhh..! Dush3!!! ;P


~ Bile aku bangun tido, tiang tu pun dah siap! Rase macam xpecaya lak! Rase macam magic pun ado gak! Ha3...


~ Bertungkus-lumus, owhhh... my 'sayang'... Yang nie, part bumbung lak. Tak tau la nak buat camne?! Lapanploh kali mak aku explain, tetap ah kak tak paham2! Aiyakkk!


~ Syabas diucapkan kepada encik nih kerana berjaya menyelesaikan tugasan tersebut... Actually, encik nie sedang dalam cubaan menyorokkan muka dari cik mamarazzi yang gigih dok snap sane sini! Ha3...


~ Tengah makan buah ceri yang nenek aku tanam. Aku tak sker! Cam tak buleh blah jer...


~ Nie Mak Yang aku. Datang bertandang ke umah mak aku, nak tumpang jahit tepi.

Malam baru we ols balik umah...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

azzey said...

Areleez: ha3....blk ari tu x sempat tgk tiang tu.....ha3....ni le rupanyer ye?

p/s: mak yang tu mmg sker bertandang..lg2 bab2 jahit tepi ni...sng keje dia.....hu3...

ArELeEz said...

azzey,
ye la.. macam mane buleh xsempat tgk?! isk3..

azzey said...

Areleez: coz of terlebih gumbira kumpul ramai2 ms kat kpg ari tu.....:)

ArELeEz said...

azzey,
ha3.. kalau ingat balik, mmg lawak! huru-hara umah mak kite kejekan! muahaha..

azzey said...

Areleez: ha3....mmg syok betol ari tu...mudah2an ikatan situasi mcm tu berpanjangan.....

ArELeEz said...

azzey,
ye! aminn..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google