SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, August 14, 2010

INTAN NURIRMANISA RAUDHAH IN DA HOUSE..!!!

Dengan penuh rase sukacitanye, aku nak jaja gambar2 anak sedara aku yang sorang nie iaitu Cik Odah. Gambar2 nie sume aku snap mase kitorang lepaking kat umah mak hari tu. Mastermind adalah anak sedara aku yang paling sulung iaitu A_bern. Dia berjaya make-overkan Odah dari seorang yang berpenampilan sempoi kepada seorang ustajah rock! Ha3... Layanz...


~ 'Yo! Nama saya Intan Nurirmanisa Raudhah. Tu name panjang. Tapi, saya ada name glamer tau iaitu O-d-a-h. Glamer kan? Kalah name artis tau! Ahaks3...'


~ 'Dolu, saya seorang yang sempoi & free-hair. Tapi, skang saya dah BERTUKAR menjadik seorang ustajah! Sebab dah insap, dowhhh... ;P'


~ 'Nenek saya kata, muka saya dalam gambar nie sejibik cam muka nenek saya mase zaman nenek saya pakai tudung cam mini telekung dolu. Musti cute cam saya gak nenek saya mase tu kan? Hiks...'


~ 'Ini style yang paling rock yang buleh saya buat sebab saya kan ustajah rock, bebeh..! Heh3...'


~ 'Sekian dolu ceramah ustajah pada hari ini, ek?! Berjumpa lagik di lain mase ye, you ols..! Salam Ramadhan... ;)'


*NOTA: Harap2 entry nie dapatlah buat you ols tersenyum walaupun perut asik dok berdondang-sayang... He3... Selamat berpuasa..! ;D


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: skali tgk cam Odah....2 kali tgk .....cam SITI ROSIAH!!! ha3.....

ArELeEz said...

azzey,
betul3!! muahaha..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google