SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, August 26, 2010

BILE HATI ADE CRISIS IDENTITY...

Hati jahat kata...

"You go gal! Fight for your right! Jangan kasik chance kat dia!"

Impulse pun dihantar ke otak untuk diterjemah. Otak plak laju jer menerima tanpa banyak pertimbangan! Pastu, mula la otak suh realisasikan dengan perbuatan. Huh!

Tapi, bile perbuatan nak dilaksanakan, hati baik plak kata...

"Ko jangan carik pasal! Buat dek jer..! Sebab kalau ko layanz, means ko pun same macam dia! Beralah la... sebab beralah tak semustinye kalah! Pecayalah..!"

Impulse dihantar ke otak lagik. Seperti bese, otak pun cuba menerima tapi, banyak halangan perlu ditangkis! Sebab otak nie degil, owhhh... Kalau hati jahat yang suh, laju jer nak buat. Tapi, kalau hati baik suh secara bertubi2, bertangguh2 dia nak buat! Bile dah lambat diterima, makanye lambatlah jugak jadik perbuatan. Hu3...


~ Aku tak cakap pasal hati orang lain tapi, hati aku sendirik. Hati aku tengah ade crisis identity nie. Macam kat dalam gambar nie, terbahagi 2, sebelah kiri = hati jahat & sebelah kanan = hati baik. Sebab tu buleh confuse! Hmmm... memang susah kalau hati ade crisis identity... :(

Errr... hati korang macam hati aku skang tak?


*Credit to: free-extras


TrULy, MaDLy, DeEpLy: AreLeez Adnan

2 comments:

azzey said...

Areleez: bagus2 ada kesedaran cam gtu......so klu dh sedar tu.....cantumkan smula hati yg terbahagi 2 tu....buangkan terus yg jahat tu....hokay......Bulan2 pose, byk pahaal klu maafkan org...:)

p/s: dgn pesanan.......MAJULAH SUKAN UTK NEGARA

ArELeEz said...

azzey,
i'll try la.. hopefully, i can make it.. aminn..

p/s: signifikan ke motto tuh?

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google