SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, August 1, 2010

QISTINA OWHHH... QISTINA...


~ Budak kecik yang konon2 nak capai something kat rak tv tu adalah Qistina, anak sedara my 'sayang' & secara automatic jadik anak sedara aku la jugak kan... Rasenye, Qistina pun dah jadik fames amos dah kat blog aku nie sebab banyak kali gak la aku jaja muka dia kat sini. So, dia harus berterima kasih kepada Mak Anjangnye nih! Heh3...

Umur Qistina sebaya ngan Odah. Walaupun Odah dah bebas berlari tapi, Qistina still belum berjalan. Merangkak sket punye laju! Kalau ade pertandingan merangkak antara baby2, of cos Qistina champion! Ha3... Skang, dia ade hobi baru iaitu merempit! Wah! Tak agak2 kan?! He3... Acik Dadi (adik my 'sayang') dia la yang ajar nih! Petang2, selalu bawak merempit, pusing2 kampung. Bravolah..! ;D

Dah lame aku tak jumpe Qistina. Last week, ibu & ayah dia bawak balik kampung lagik 1 (belah Roy) kat Kuala Kangsar. Dah lame jugak aku tak ajar Qistina mende baru. Paling latest, aku ajar dia kenyit mata. Jenuh dia sepet2kan mata! Kelakor, hokay..! Ha3...

Hmmm... bile la Qistina nak berjalan nie? Buleh Mak Anjang bawak ronda2 1 kampung. Skang tak buleh sebab Mak Anjang tak larat nak dukung. Hu3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: Mak Anjang ek ??? tp np x panjang ek??? musykil2....hu3...

ArELeEz said...

azzey,
allo, sedari! ANjang, hokay..! bkn PANjang! sekolah mane dolu?

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google