SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, August 1, 2010

MAJLIS KAWEN NA

Walaupun bulan Ramadhan dah dekat tapi, still ade lagik majlis2 kawen. Maybe, sebab kalau tunggu lepas raye, takutz dah busy kan... Tu yang sempat2kan jugak la sebelum Ramadhan. Tak kesah la kan... as long as diorang happy...

Baru2 nie, aku attend majlis kawen Na (adik Kak Aneem). Na & pasangan dah lame nikah, almost a month before la... Tapi, mase majlis nikah, aku tak dapat attend sebab aku ke Changlun, kawan aku Solehah kawin.


~ Pasangan pengantin memilih tema ijo sebagai busana. Amboiii..! Sodapnye makan aiskrim..! He3...


~ Pengantin bergambar kenangan dengan family Yeop (abang sulung Kak Aneem). Kene tempias ijo jugak. Hiks...


~ Yang kat tengah tu adalah mak pengantin pompuan. Mak Cik Zaharah namenye. Peramah, hokay..! Kalau gi umah dia, harus pekene teh susu panas secawan 2..! Ha3...

Aku doakan semoga ikatan suami isteri ini berkekalan hingga ujung nyawa... Aminnn...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

azzey said...

Areleez: aikk????? x ke dia pakai hijab tu? nk plak dia bukak ek? lag satu musykil....sape nk jwb nih????

Dakjaat said...

mana gambar awak dgn pengantin?

UnGu VioLet said...

slmt pengantin baru dr mar juga.. cantik warna baju pengantin.. :)

ArELeEz said...

azzey,
shh..!!!

ArELeEz said...

Dakjaat,
xde. xsempat amik sbb lepas makan terus balik. he3..

ArELeEz said...

UnGu VioLet,
tq.. (bagi pihak)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google