SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, August 28, 2010

MENU SAHUR & BERBUKA POSE 16 RAMADHAN

Update dah sampai 16 Ramadhan dah nih. Best2... sebab buleh la kejor kan... Tak la asik ketinggalan jerk. Heh3...

Menu Sahur:-
~ Seperti beselah, main reheat2 lauk berbuka yang tak abis jerk. ;D

Menu Berbuka Pose:-
~ Dengan bangganye aku telah mempau my 'sayang' secara dramatik. Ececeh..! ;P Aku request takmo tapau PARAM tapi, nak tapau Pizza Hut. Heh3... Dah lapanploh malam dah dok termimpi2 kan Pizza Hut nih. Dengan mushroom soup dia yang creamy & marvellous tuh... Perrggghhh..! Memang tergugat punye..!


~ Makanye, berbuka makan Pizza Hutlah aku... Best2...


~ Amik Meaty Combo, promo Ramadhan katanye... Ade Pizza Meaty Chicken Ball nie...


~ Chicken wings nie 4 ketul... Tak berapa menepati piawaian tekak aku sebab nampak jer bersos tapi, manis. Dalam pada tak menepati piawaian tu, abis la jugak! Ha3...


~ Mushroom soup... Yang nie memang pojaan hatiku... Aku sker cicah pizza tu dalam mushroom soup nih, pastu ngap! Terbaik, wokkk..!


~ Sebelum tapau Pizza Hut, we ols ke PARAM dolu sebab my 'sayang' memang tak buleh blah makan pizza sesado time berbuka. Musti nak nasik punye..! Jadik, tapaulah nasik ayam nih...


~ Agar2 yang buleh dikatakan menu wajib untuk berbuka tahun nie.


~ Kek coklat yang my 'sayang' dok usha lame dah!

Tapi, my 'sayang' tak aci, owhhh... Aku pau Pizza Hut, dia plak pau aku juadah kat PARAM. Cisss! Metang2lah isterimu dah sedut duit gaji. Uhuks3... ;P


Truly, Madly, Deeply: AreLeez Adnan

2 comments:

azzey said...

Areleez: x bp sedap la pizza hut yg promo tu.... mushroom soup mmg sdp!

ArELeEz said...

azzey,
org xkesah! asal pizza jer, sume sodap! asal fast food jer, pun sume sodap! ngeh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google