SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, October 21, 2011

YOU JUMP, I JUMP!

*Sumber gambar: Kiriman emel

~ Kapal Titanic masa nak berlayar. Giler gedabak kan?

~ Kapal Titanic yang karam... Dah jadik tukun kot. Sedeh!

Terbayang2 jer cerita Titanic. Alaaa... yang Leonardo d Caprio berchenta ngan Kate Winslet tuh. Jack ngan Rose Dawson. Yang korang tengok sebanyak lapanploh kali tu, ha..! Baik ngaku cepat! Ha3...

Aku takde la tengok sampai lapanploh kali... Ada la dalam 5-6 kali kot... Tu pun takde la secara marathon. Tengok bila ada tayangan kat TV3 ke... HBO ke... 1st time tengok pun aci tengok kat video tape jerk. Kalau tak silap aku, zaman2 tu video tape/video player masih dikenali ramai sebelum bertukar kepada zaman VCD. 

"You jump, I jump!"

Perrgghhh!!! Ayat tak buleh blah yang tercipta dari filem ini. Lagik 1 ayat tak buleh blah Titanic adalah...

"Promise me you'll survive. That you won't give up, no matter what happens, no matter how hopeless..."

Masa Titanic tengah hot, aku still kat Sains Selangor. Banyak la couple2 yang cilok ayat Titanic tuh, includekan dalam surat2 chenta. Bajet romantic tahap gaban la tuh! Alahhh hai! He3...

Apa2 jerlah ah kak nie kan? ;P

Eh! Jap nak tanya... kalau mimpi naik kapal besor di lautan luas, apa maknanya, ek? Aku mimpi macam tu la... Hu3...


:: Like3, ek! ::



6 comments:

Fara said...

Sgt tak suke Titanic. Huhuhuhu!

si tuan putri kiUt said...

i tanak jump!! hehehe u jump sorg ye.... ceta berhantu tuu dulu

kakngah said...

zaman titanic ditayangkan aku tgh cintan cintun ngn Abem. layan wayang sey... yang tak syioknyer.. aku sorang jek layan. dia tido. voley??
hahahaha!!!

ArELeEz said...

Fara,
kenapa xsker? cer citer.. cer citer..

ArELeEz said...

si tuan putri kiUt,
alaa.. xaci la.. kita jump sesama la.. baru betul2 b'hantu! he3..

ArELeEz said...

kakngah,
ha3.. macam leez la jugak.. teman hubby tgk transformer. tp, tido sampai abis. hadoi!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google