SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, October 25, 2011

PETUA HILANGKAN BAU CLOROX

Semenjak 2 menjak nie, aku terlebih rajin menyental toilet kat rumah tuh. Sental pulak pakai Clorox. Naked hands! Takde makna nak pakai glove ke apa ke kan... 

Pakai tak banyak mana pun. 1 penutup kecik dia tu jer... Jenuh basuh tangan tapi, bau Clorox tu tak hilang la...

Macam mana nak hilangkan bau peluntur cap Clorox yang melekat kat tangan tu, ek? Tensenlah! Dah basuh dengan sabun pun still ada bau Clorox lagik. Memeningkan kepala! Huh!

Kalau tau apa2 cara/petua, tolong bagitau, please... Terima kasih...


:: Like3, ek! ::


6 comments:

Anonymous said...

basuh tggn guna air asam jawa..

ArELeEz said...

Anonymous,
really? hmm..

fairus said...

TAK TAU LAH... DAH LAMA TAK GUNA CLOROX..

ArELeEz said...

fairus,
oo.. ok.

LeeAneem said...

TUANG MINYAK PETROL KAT TGN N kita bako,kita bako.......heheheeh

ArELeEz said...

LeeAneem,
tu bkn petua tp, pemusnah namanya..! haish!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google