SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, October 17, 2011

'DIA' YANG MENJENGKELKAN!

Bila 'DIA' buat entry, mengutuk entry orang lain, 'DIA' kata fine. Macam hokay jer di mata dia apa yang disuarakan.

Bila ada orang komen entry tuh dengan mengatakan, 'kalau suka baca, tak suka jangan baca...' 'DIA' kata komen tu sesuatu yang tak berkualiti. Macam angin 1 badan la pulak kan... Hmmm...

Rasanya, blog jugak 1 cara untuk mengekspresikan diri & jugak membina hubungan maya yang BAIK dengan blogger lain. Tak perlu kutukan, tak perlu pujian melambung! Cukup sekadar keikhlasan & rasa hormat. 

Kalau macam tu gaya si 'DIA' tuh, bagi aku, 'DIA' memang menjengkelkan! Betul tak?


:: Like3, ek! ::



8 comments:

~ain said...

pedulik kan! kita punya blog, suka hati kita laaa! apa dia nak kesah?

fairus said...

SIAPALAH "DIA" YANG MENJENGKELKAN TU?

ArELeEz said...

~ain,
hmm.. tu la.. kdg2 rase bengang dgn 'si provokasi' macam tuh! sbb kita b'blogging sbb nak carik kwn di samping jana side income. tp, 'dia' buleh plak nak kepoh2 psl entry & kome org. haish!

ArELeEz said...

fairus,
biar la rasia.. +, klu rajin, buleh la wat 'edisi siasat'. xmolah revealkan.. 'kesian..'

| SUE | said...

mmm..
kalau suka..baca,
tak suka..toksah baca

ArELeEz said...

| SUE |,
hmm..

Mama Gee said...

kalau tak suka pun dgn buah fikiran org lain..atau apa yg org lain tulis dlm blog dia..just beredar dgn terhormat je..tak perlu nk kutuk2 or buat entry pasal org tu..byk lg kerja lain nk buat drp menambah dosa :)

ArELeEz said...

Mama Gee,
setuju sgt2! jgn la cuba nak jadik cam prog hiburan M***DI tuh. sengaja bikin panas utk naikkan rating. b'blog la secara jujur. biarkan org len nak b'kata ape saje dlm blog diorang. len la klu org tu b'karya melampau2 dlm komen box kita, baru la buleh amik tindakan!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google