SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, October 14, 2011

MB ITU SAMA DENGAN ...

Owh... MB adalah sama dengan Marrybrown. Kalau M besar pulak adalah sama dengan Mc-D. Ewah2..! Dah macam kelas fast food restaurant la pulak kan... Hiks...

Alkesahnya, nak citer pasal mendating kat Marrybrown, hari Rabu (malam). Jangan tak tau, kat Teluk Intan dah ada Marrybrown! Kelasss ko Maria..!!! Ha3... Riak tak bertempat. Orang lain dah lama ada Marrybrown. Siap bercawangan2 lagik! Ada diorang kesah??! Owh... sadis! Sob3...

Hmmm... ye la kan... Teluk Intan nie kan just bandar biasa... Tak havoc cam tempat korang... So, bila ada a few changes, terus rasa nak riak tak tentu pasal! He3...

Selain mendating, kami ke sana adalah untuk makan. Owh... itu yang sepatutnya la kan... Sebab takkan ke sana untuk mempam tayar beskal pulak! Heh3...

Dah! Daripada ah kak terus merapu-meraban, jom tengok apa yang kitorang makan. ;)

~ Main course untuk aku, Fish 'N' Chips. Hmmm... fish fillet dia sodap... tak garing sangat... sedang2 jer. Not bad la... 

~ My 'sayang' plak, main coursenya adalah Mee Kari Ayam Goreng. Aku ada jugak la cuit sikit2. Rasa dia biasa2 jer. So-so la... sebab mee tu macam keras lagik la...

~ Nie pulak Chick-a-licious. My 'sayang' yang pilih. Ayam makan sorang seketul. Mintak black pepper gravy. Sodap tapi, kuah black pepper tu kedekut la... Kasik banyak2 boleh tak lain kali?! ;P

~ Malam tu memang malam mentekedarah untuk my 'sayang'. Kalau boleh, sume dia nak buat food testing. Cheezy Buns nie pun my 'sayang' nak jugak. Isk3...

~ Ah kak makan manja2 jer... Ecewah! Hiks...

5 minit...

10 minit...

& berminit3 berlalu...

~ Inilah hasilnya..! 

~ Sold out, bebeh! Sold out..! La3...

Makan berdua tapi, order makanan macam 4 orang makan. Humangaih! Manusia ke gaban nih? ;P


:: Like3, ek! ::

2 comments:

Fara said...

Sy pnh mkn bubur nasi MB. Sedap!

ArELeEz said...

Fara,
owh.. nanti nak trylah!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google