SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, October 2, 2011

KESIAN SPEC PURPLE ITU...

~ Aku bukan nak jaja muka aku sebab aku memang dah tau dah yang muka aku kiut. Tak payah susah2 nak jaja. Ha3... Actually, nak bagitau yang, tahukah anda bahawa spec purple ini cerminnya dah pecah sebab kena pijak dengan my 'sayang'? 

Yes! Memang sadis bunyiknya. Tapi, itulah hakikatnya. Owh... Tsk3...

Nak blame my 'sayang' 100% pun tak buleh jugak sebab aku yang gediks letak rata2. Malam, lepas tengok tv, masa nak tido, bukak spec & letak kat sebelah bantal. Masa tu kat rumah kakak aku kat Kajang nun. Tido adalah di hall. My 'sayang' bangun nak semayang Subuh, terus... krak! ('Krak' = sound effect ye you ols..!) 

Sebelah cermin dia dah terjejas teruk! Frame lak, tang yang sangkut kat telinga tuh bengkok. Dah larik allignment. Huduh habis rupa paras spec tuh! Hadoiiyaiii..!!!

Hari Jumaat, my 'sayang' hantarkan spec tu ke Optics Eyecon. Nasib baik frame yang larik allignment tu buleh direpair. Cermin plak ganti baru. Kena la dalam 35 hengget. 

Kesimpulannya, jangan letak spec di merata2 tempat lagik ye! Insap! Hu3...


:: Like3, ek! ::


2 comments:

azzey said...

agak2 faham x dgn kesimpulan citer nih. klu x fhm nak tambah lagi....SNDIRI MAU INGAT LOR....Hu3....

ArELeEz said...

azzey,
uwaawaawaaaawaaaaa..... :(

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google