SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, October 17, 2011

LAUK 'IMPORT'

Apa korang ingat, pemain bola sepak/kereta jer ke yang boleh diimport?! Lauk masak pun boleh jugak tau! (Nada riak sambil senget2kan bibir. Boleh imagine tak? Ha3...)

Hari Jumaat lepas la nie... My 'sayang' singgah rumah mak sebab nak amikkan kotak brooch ngan kotak manik aku yang tertinggal di samping nak kasik a few documents kat mak. Uiks! Panjang betul ayat penyata. He3...

Masa tu la mak tapaukan lauk2 untuk lunch yang mak dah masak. So, balik time lunch hour tuh, tak payah susah2 nak pikir mau masak apa sebab lauk dah ada di depan mata. Tinggal masak nasik & goreng ikan masin jer. Perrgghhh!!! ;P

~ Lauk2 yang 'diimport' adalah gulai ikan termenung...

~ dengan sambal telur rebus. 

~ Ini pulak, total menu untuk lunch. Santek, menarik, tertarik, komemangthebomb tak? La3...

Kalau hari2 dapat 'lauk import', mau semakin bulat kami berdua. Ha3... 

Eh, jap! Nak tokok-tambah sket. Semakin bulat & kiut gitu..! Ahaks3... 

p/s: ~ain, jangan banned blogungukechentaan ku nie, ye! Ngeh3...


:: Like3, ek! ::

4 comments:

Mama Gee said...

wahh bestnyaa dpt bekal masakan mak :)

ArELeEz said...

Mama Gee,
semustinye..! jimat masa & tenaga memasak. he3..

a t i e n :) said...

patutlah mok mok :>

ArELeEz said...

a t i e n :),
jeles la tuh! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google