SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, October 28, 2011

PENUNGGU KOLAM KATA KO???

Tak habis2 lagik kesah TRAP Sungai Klah. He3... 

Malaslah nak mukadimah panjang2. Layan jer la, ek apa yang aku jaja nih?! Layan dengan senyuman tau! ;P

~ Kanak2 Ribena & pelampong comel. He3... Errr... kanak2 Ribena yang pakai spec merah bertudung hitam tu kiut tak boleh blah kan? Ahaks3...

~ Penunggu kolam bak kata abang aku kat blog dia. Owh... nom3!!! Ada ke muka handsome bajet suci  macam nie abang aku kata penunggu kolam??! Cis betul! Hu3...

~ Mak dah tak sabor nak berkubang jugak. Tapi, kena baby-sit Rifqi kejap sebab hero kecik tu baik punya mentido! Plus, nak kasik chance kat mama Rifqi berkubang dulu puas2. 

~ Hokay! Mama Rifqi dah naik. Turn nenek Rifqi pulak nak berkubang. Ha3...

~ Masa memula kitorang sampai kan, kolam tu tak berapa nak ada orang pun. Ghalit sangat berkubang sampai tak sedar orang dah ramai.

~ Tengah turunkan ilmu kat Rifqi, ilmu berposing. He3... Sepatutnya gambar nie kat atas sekali sebab masa nie belum basah. Tengok la baju tuh, kering lagik.  

~ Nak pergi kat area yang airnya dalam sikit. Konon2 mahukan cabaran la kan... Ngeh3...

~ 4 orang kanak2 Ribena comel! Ecewah! ;P

~ Mak tengah berendam... ;)

~ Jangan tak tau... kitorang pun ada pelampong tau! Kiut macam tuan dia kan pelampong nih? Ahaks3...

~ Gambar nie pun sepatutnya letak kat atas. Sebelum mandi, mak makan dulu, isi perut. Bila dah kenyang, baru la best nak berkubang! ;P

~ Tikar mengkuang... Terasa klasik & tradisional gitu..! ;P

Nasik ngan lauk2 semua mak yang masak. Aku buat burger ngan goreng nugget. Kak Aneem pulak buat sandwich sardin. Eh, macam potluck la pulak! He3...

Paling best, karipap pun ado! Berketul2 aku makan! So, lepas nie, dah kuranglah sikit tahap kemengidaman aku nak makan karipap yang mak buat. Tapi, sekejap jer... Esok lusa kang mengidam balik! Ha3...

Picnic tak habis di sini... bersambung ke 1 tempat yang memang tak dirancang. Aci spontaneous jer. 

Ke mana & di mana..??! Hmmm... next entry, ye! ;)


:: Like3, ek! ::

2 comments:

LeeAneem said...

pemgumuman...sila tunggu surat saman balas dari ROZANEEM atas alasan blog anda mencuri foto2 dr blog ROZANEEM tanpa kebenaran.....
AMEKAW.....

ArELeEz said...

LeeAneem,
eh! mana ade.. mane ade.. nie gambar super imposelah! ha3.. larikksss..!!!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google