SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, October 23, 2011

WEEKEND & MENANGIS AIR MATA DARAH!

Hai, you ols..! 

Buat apa tu? Eh! Klisenya lah soklan kan? He3...

Aku seperti biasa lah... memandangkan dah beberapa malam tak mengadap lappy, memblogging, malam nie mau kasik balas dendamlah. Nak kembali mencanak2kan entry + mengauto-publishedkan entry. Kalau keadaan mata nie mengizinkan la kan...

Sebab ah kak pun baru jer balik dari rumah mak. Weekend kali nie memang hectic tapi, giler best sebab berhulla hup dengan keluarga terchenta gitu..! Tak dapat digambarkan tahap kebest-annya. Best tak terhingga yaariibaaa2, bebeh! Ha3...

Kesah aktiviti weekend yang best tu, nanti aku kepohchi dalam next entry, ek? Kalau nak tau, kena rajin2 la jenguk blogungukechentaan ah kak nih. Ecewah! ;P

Errr... korang tengah buat apa, ha? Eh! Soklan klise lagik! Ha3...

Alaaa... saja jer tanya... Malam nie kan Manchester United (M.U) vs Manchester City (M.C). M.C dah sumbal gol sejibik tapi, M.U... apa pun tak boleh!!! Mau menangis air mata darah abang aku baca statement nih. Ha3...

Mahap3..!!! ;P


:: Like3, ek! ::

2 comments:

fairus said...

SAYA TAK NANGIS.. TAPI TERSENTAP... NASIB BAIK TAK SAKIT JANTUNG.. :)

ArELeEz said...

fairus,
uiks! kes serius nih! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google