SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, October 10, 2011

TERIMA KASIH...

Bajet 2012 dah pun selamat dibentangkan. So, dengan rasminya telah melenyapkan segala rumours2 yang havoc dikepohchikan sebelum pembentangan. 

Ada rumours yang tepat, ada yang kena sipi2 & ada jugak yang hampeh tak kena langsung! Ha3...

Well... macam aku nie, of cos la menumpukan lebih perhatian pada pembentangan bajet untuk penjawat awam kan... Harus gitu..! Yang lain2 dengor sesambil lalu sipi2 jer kat cuping telinga nih. Ha3... Keji ko! ;P

Alhamdulillah... berita kenaikan gaji untuk penjawat awam dari 7-13% tu memang menggumbirakan. Rasa macam hari2 nak senyum lebar sampai ke telinga. Eh! Over pulak! Ha3...

Ditambah pulak dengan adanya bonus 1/2 bulan gaji/minimum 500 hengget, terus nak senyum lebar selama 24 jam, 7 hari seminggu! Owh... I like..!!! Boleh shopping kat Year End Sale (Y.E.S)! Pompuan2... Ngeh3...

Apa2 pun, terima kasihlah diucapkan kepada CUEPACS sebab tak jemu2 mengusulkan itu & ini untuk para penjawat awam. & terima kasih jugak kepada Tok Jib di atas pelaksanaan Bajet 2012. 

THANKYOUVERYMUCH! ;D


:: Like3, ek! ::

4 comments:

wahida said...

alhamdulillah..ada gud news utk para gomen...

fairus said...

TQ PM...

ArELeEz said...

wahida,
aah. alhamdulillah.. ;D

ArELeEz said...

fairus,
semustinya..! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google