SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, October 23, 2011

WALIMATUL URUS: ROS & MIE

Sebelum aku memblogging kesah aktiviti weekend aku tuh, aku nak kepohchikan dolu pasal jemputan kahwin yang aku dapat baru2 nie. Walimatul Urus: Ros & Mie alkesahnya...

Alaaa... Ros yang opismate aku tuh... Yang aku dok jaja2 jugak la muka dia kat blogungukechentaan nih. Dah nak kahwin dah pun... 30 Oktober 2011. Tak lama lagiklah. Musti Ros tengah dag-dig-dug skang nih! He3...

Well... Ros ada kesah sedih tau dolu. Aku penah buat entry pasal tuh kat sini. Alhamdulillah... lepas sedih akhirnya, Ros bertemu bahagia... Syukur la kan... Aku pun happy untuk dia. ;)

~ Bakal hubby Ros dok 'sekapal' ngan kitorang jugak... Orang SKM maaa... Staf HQ. Tak sangka kan... bertemu jodoh di SKM! Cintan-cintun masa kat induksi lagik ko! Awwsss!!! Eh! Over pulak ah kak kan? Ha3...


Ros nie 1 & only opismate pompuan yang ada. Kalau dah kahwin kang lepas tu, dia mintak transfer & diluluskan, habis la ah kak... Takde geng bas sekolah dah. Siapa nak teman shopping? Siapa nak teman carik besday pressie untuk my beloved? & siapa nak teman chatting Yahoo Messenger (YM)? Ooppsss!!! 

Uwaawaawaawaaaaaa..... :(


:: Like3, ek! ::

2 comments:

fairus said...

KETEMU JUGA JODOH SI ROS ERK.. PATAH TUMBUH, HILANG BERGANDI...

ArELeEz said...

fairus,
aah. alhamdulillah..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google