SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, October 31, 2011

SEMANGKUK BUBUR NASIK

Dah lama kot tak breakfast kat Secawan Cafe. Dulu, macam jadik tempat faveret jugak untuk breakfast. Makanan dia biasa2 jer. Main menu untuk breakfast ada nasik lemak, mee kicap, bubur nasik, roti goyang & toast.

Tak banyak pilihan tapi, maybe sebab tempat tu macam tak bingit/havoc sangat. So, kalau rasa macam nak breakfast dalam keadaan tenang, kami pilih Secawan Cafelah.

~ Latest breakfast kat Secawan Cafe, aku order bubur nasik + telur mata. Habis semangkuk, noks! He3...

~ Arrgghhhhhh...!!! Double chin..!!! 

Insap! Takmo makan bubur nasik semangkuk dah. Makan 1/4 mangkuk jer. Eh, tapi... macam tak best la pulak kalau 1/4 mangkuk jer. Errr... up jadik 1/2 mangkuklah. 

Erkkk! Aci tak? ;P


:: Like3, ek! ::

4 comments:

fairus said...

SELAGI BOLEH MAKAN, MAKAN AJELAH.. KALAU DAH TAKLEH MAKAN NANTI LAGI KEMPUNAN PLAK...

ArELeEz said...

fairus,
hmm.. sejibik cam ayat mak leez! he3..

azzey said...

mcm sedap je..:)

ArELeEz said...

azzey,
owh.. mmg sodap! klu mak yg masak, lagik super dupper sodap! he3.. +, org kan mmg peminat bubur nasik.. ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google