SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, October 19, 2011

HADOIIYAIII NYA PUN...

Suatu petang...

di opis kechentaan...

Aku nak geledah drawer nombor 2 sebab nak carik something. Jenuh aku tarik drawer tuh tapi, takmo terbukak. Macam stuck kat somewhere.

Aku try bukak drawer nombor 3. Sap2 soi jer boleh bukak. Konon2nya, kalau bukak drawer yang nombor 3, drawer yang nombor 2 tuh dah tak stuck la kan... Tapi, hampeh sebab still stuck. Ah kak dah mula nak hangen 1 badan! Stress, noks! Stress! Huh!!!

Relax jap... Amik napas... Bawak berten-dang. Eh, berte-nanglah! ;P Lepas tu, mulakan balik kerja2 membukak drawer yang terstuck tuh.

Bismillahirrahmanirrahim... Fuh3!!!

Kali nie, aku bukak drawer nombor 3 separuh jer. Masukkan tangan, tolak 'lantai' drawer nombor 2 sambil gegar2 sikit. Dengan sepenuh tenaga, aku tarik drawer nombor 2 tuh!

Gedegang!!!

~ Amekaw! Ini la hasilnya... Lebam, noks! Gedegang tu = bunyik tangan kena kat drawer nombor 3. Sentap & meratapi terus!

Hadoiiyaiii nya pun... Sadis, hokay... sadis! Nasib baik masa tu opismate sume tak perasan. Kalau tak, lagik bertambah2 sadis! Uwaaawaaawaaaaaa.... :(

Anda di luar sana, please don't try this at home, ok! Berpikirlah sebelum bertindak. Hu3...

Kejamkan drawer tuh? Tsk3...


:: Like3, ek! ::

10 comments:

Mama Gee said...

ouchhh! kan tak pasal2 dh dpt lovebite kt tgn..heheee

Cik Muda Sae said...

hihihi...

legnote : KOMSAS tu Komponen Sastera, dalam subjek BM masa form 5 dulu....

fairus said...

HEHE.. PADAN MUKA.. :p

OPSSS... SORY2.. JANGAN MARAH ARR.. NANTI KENA JUAL..

ArELeEz said...

Mama Gee,
lovebite yg xdiundang.. uhuks3..

ArELeEz said...

Cik Muda Sae,
hu3..

oo.. zaman leez dolu xde kot mende alah tuh. +, sekolah leez ade aliran teknikal ngan biologi jer.

ArELeEz said...

fairus,
chait!

aNaYaNa said...

sangat kejam lorh drawer tuh..hehe..jangan lupa sapu ubat..:)

ArELeEz said...

aNaYaNa,
tau xpe! hu3.. xdan sapu ubat, lebam tu dah b'ansur pulih.

a t i e n :) said...

padan muka nookkkk's :)

ArELeEz said...

a t i e n :),
cis betul!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google