SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 13, 2011

MAGGI KARI LETUP

Balik kerja, my 'sayang' ajak membeli-belah kat The Store. Owh... walaupun sekadar membeli-belah stock2 dapur & barang keperluan yang dah habis tapi, ah kak tetap like3..!!! Pompuan kata ko! ;P

 Beli Breeze (liquid), tisu, syampoo Sunsilk, bedak talcum Carrie Junior, Maggi Kari Letup, gula2 butter with caramel Cloud 9 & Kit Kat. Owh... itu pun nak kepohchikah? Aiyakkk!!! ;P

Sesambil tu, sempat jugaklah jeling2 kat are ladies fair. Discount sampai 70 %, derrr..!!! Humangaih! Terbeliak bijik mata ah kak tau! Adeh3...

Takpe2... Bawak berten-dang... Tunggu la ko! Tunggu time gaji kang. Masa tu aku jadik kaya (...la sangat...), aku boronglah kamu sume..! Hu3...

Dah! Enough pasal berangan nak jadik kaya tuh. Kita sambung citer balik.

Sampai rumah pukul 6.30 p.m. Pukul 7 p.m, layan citer Soffiya. Eh2! Comel pulak Tiz Zaqyah main geletek2 dengan Azhar Sulaiman. Terus feeling2 nak geletek2 my 'sayang'. Ha3... Amekaw! Over di situ..! ;P 

Sambil layan Soffiya, sambil makan maggi kari letup. Bubuh bayam & telur sejibik. Perrgghhh!!! Memang malatops2! Berpeluh menitik2 kerana kesodapan! Mak mertua lalu pun aci pejam2 mata tengok sipi2 jer. Ha3... Over lagik..! ;P

Korang kalau makan maggi kari letup, over macam ah kak jugak tak? Hiks...


:: Like3, ek! ::


2 comments:

fairus said...

TAKUT NAK MAKAN.. NANTI MELETUP DALAM MULUT.. :)

ArELeEz said...

fairus,
uiks! mmg over! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google