SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, October 14, 2011

PICNIC UNTUK MEWARNAI KEHIDUPAN

Dah lama rasanya tak berpicnic. Eh! Tapi, bulan lepas bukan ke dah pergi Taman Rekreasi Air Panas (TRAP) Sungai Klah?! Apsal rasa cam dah berkurun tak picnic, ek? Isk3...

Owh... ye la... yang tu berpicnic bersama2 family mertua. Yang aku rasa lama tak pergi tuh adalah berpicnic bersama family belah aku. Kalau tak silap, paling last berpicnic ngan diorang pun masa pergi Ulu Chepor dolu tuh.

Hmmm... nak kena plan picnic yang baru nih! Barulah bersemangat nak mewarnai kehidupan! Ecewah! Ha3...

Kepada abang aku, sila la alert! Jom kita mempicnickan diri secara berjemaah. ;)

Kepada kakak aku pulak, kalau buleh join, silalah join! Jom3!!! ;)

Hmmm... nak pergi mana, ek? Cadangan, please... ;)


:: Like3, ek! ::

2 comments:

lily lotus said...

tak kisah picnic katne, yg penting ramai join :)

ArELeEz said...

lily lotus,
betul sgt2..! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google