SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, October 10, 2011

& AKHIRNYA... KAMI KE NIKMAAT...

Pagi semalam, kitorang breakfast kat luar. Malas pulak nak main masak2 kan... Aci order2 jer lah... He3...

Memula, macam nak suruh my 'sayang' tapau jer sebab aku gigih nak menyambung tido. Well... you know me... ;P My 'sayang' pulak ajak keluar sekali.

Hokay la... Hokay la... Saya yang menurut perintah la...

~ Sap2 soi jer aku dah siap! Kiut tak? Ha3... Soklan nak mintak kena lempang nih! ;P

~ Ooppsss! Gambar tuan tanah kedaung lagik..! Ahaks3...

~ Kumpulan oren... Hiks...

~ Hah! Ada lagik! Sila jangan muntah bluwek, ye! Ha3...

~ Amekaw! Dah sengal dah! 

Berposing jer dah berminit2! Haish! Sawan camera betul!

Plan asal nak breakfast kat Pak Andak. Nak makan mee takde mee. Tapi, tutup la, derrr..! Hadoi! Sentapahkaktau! Uhuks3...

Tukar plan. Kita ke Padang Speedy pulak. Dah sampai kat parking lot, terasa seperti macam tak best jer makan kat situ. Plus, parking penuh. Kose nak tunggu ada parking kosong sebab perut dah berdangdut. So, kitorang chowlah!

~ Last2, breakfast kat Nikmaat. Aku makan nasik lemak + ayam goreng berempah ngan air suam. My 'sayang' plak makan roti kaya + kopi Radix.

Ramai betul umat manusia yang menjamu selera kat Nikmaat. 1 Malaysia plak tuh! Melayu, Cina, India... sume ada. Muhibah betul! ;P

Biasa la kan... kedai mamak... harus meriah!

Lepas breakfast, my 'sayang' hantar aku balik rumah. Yang my 'sayang' plak terus pergi kenduri akikah. Aku tak join sekali, rasa macam nak rehat jer kat rumah. 


:: Like3, ek! ::

6 comments:

Mama Gee said...

Hamboii ni lagi semangat bercamwhore! hehee

dapnyaa makan2...

ArELeEz said...

Mama Gee,
semangat tu dtg secara spontan. he3..

owh.. makan mmg la sodap! i like..! ;P

| SUE | said...

tak tahan tgk ayam goreng tu....
amboi sempat berposing sakan ko

aNaYaNa said...

bestnya berdating dengan encik suami..suka camwhore palk tu dedua liz..sporting lorhh..hehe

ArELeEz said...

| SUE |,
mmg sodap! he3..

posing tu kan acara wajib.. ha3..

ArELeEz said...

aNaYaNa,
of cos, bebeh! +, dah jadik hobu bersama dah camwhore nih. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google