SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 13, 2010

HAPPY BELATED BESDAY TO MY 'SAYANG'...

Kronologi (Ececeh..! Pakai term kronologi tuuu..! Well... skang kan hot & spicy term nih... Ooppss! Heh3...) besday my 'sayang':-

5 Julai 2010... Aku dah start pikir2, what to do on my 'sayang's besday?! Sesi perah otak nih! Adeh..! Deh2..!

6 Julai 2010... Macam dah ade idea sket2 la... But, tak finalized lagik.

7 Julai 2010... Aku plak yang rase dag dig dug sebab rase cam sempoi sangat jer kejutan yang aku plan nak buat tuh. Nak tukar ke plan B yang lebih hebat, cam tak sempat dah kot... Hu3...

8 Julai 2010... Tepat jam 12 a.m, (tak la tepat sangat... terbabas gak ke 12 ++ a.m. He3...) dengan penuh rase kasih & sayangnye... (ecewah! Hiks...) I gave him a hug & wished Happy Besday to him. Siap nyanyi2 lagik, ko! Dasat tak dasat tuh?!! Ha3...


~ Soknye, aku gigih buat kad nie kat opis. Eh, tipu2..! Kad nie memang dah siap, Idaz yang kasik sebab aku menang masuk contest yang beliau organize. Kad nie memang 'kosong'. Means, kat dalam dia takde la tulis hape2. Memang mase Idaz tanye dolu either nak kad untuk simpanan/nak Idaz tulis something kat dalam?! Aku prefer yang untuk simpanan. So, aku tinggal curah idea tulis ayat2 power jer... Wah..! Power katanye..! Ha3...


~ Yang nie rupa envelope dia. Custome made by me... myself. Main nyorok2 jer aku buat mende nih kat opis. Kang if ade yang nampak kang, kepochi 1 opis wooo...

'Sendin' Lots of Love on Your Birthday! Happy besday to you, B... Mmuahhsszzz..!'


*Kepada kakak aku, sila courierkan hadiah untuk adik iparmu itu, ek! Jangan segan2... Ahaks3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: patutlah mcm pnh kulihat kad itu...tp keterlupaan melanda....he3......Anyway HAPPY BIRTHDAY TO UR HUBBY!!! Send my regards to him....

ArELeEz said...

azzey,
shhh..!! jgn bgtau org lain tau! diam2 sudah.. ;P

tq2.. (bg pihak) err.. wish jer ke? huluq2 la pressie.. he3..

insyaallahh.. i'll pass ur regards to him..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google