SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 12, 2010

STICKY MODE ENTRY: DOUBLE A LUCKY DRAW CONTEST

This is a sticky mode entry. Please scroll down for new updates. Thank you...

Aku giler masuk contest dah skang. Tak tau la hormon hape yang tetiba masuk dalam antibody aku nih sampai gigih carik contest & join! Ntah la.. Rase cam best lak! Sape tau, nasib baik, buleh menang kan... ;D


~ Kali nie, aku masuk contest yang diberi name Double A Lucky Draw Contest. Penganjur contest adalah Azreen (kategori lelaki) & Aleng (kategori pompuan). Aku join contest nie sebab aku tak penah bertuah dalam mane2 Lucky Draw. So, harap2 kali nie bertuahlah! Ade ong maaa... kata orang cina...


..

..
~ Seperti bese, kene la follow the terms & conditions kan... barulah buleh qualified... then, baru ade chance nak menang! Well... aku dah jadik follower to Aleng, dah buat entry pendek regarding contest, link pun dah, banner pun dah buh kat sidebar & dah tinggalkan link entry dalam comment blog penganjur. Excited ah kak, owhhh... Dah berangan dah dapat lucky draw! Tido malam kang musti mimpi2 jadik winner..! Ha3... If korang nak join pun buleh lagik sebab tarikh tutup adalah pada 12 Julai 2010. Click kat sini (untuk kategori pompuan) & sini (untuk kategori lelaki). Bacalah terms & conditionsnye. Mari3..!!! Ecewah! Promo la pulok! Hiks...

Wish me LUCK for the LUCKY DRAW, ek! ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: ishk ishk...mmg giler kuasa betol....tamak haloba !!! kah3...anyway gud luck !!!

ArELeEz said...

azzey,
cuba nasib maa.. tq3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google