SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 13, 2010

PINK BAG

Woo hooo..!!! Lame aku tak update wooo... Musti you ols mewindui coretan2 aku kan? Silap haribulan, ade plak yang meroyan sebab aku tak update. Kan3...??? (Owhhh... sudah2 la tu Areleez. Tak abis2 nak masuk bakul, lu angkat la sendirik! Ha3...) Ye la... ye la... Ah kak tau, ah kak nie perasan lebih... Tapi, ah kak perasan mende2 yang betul kan? Ahaks3... Larikkkssss...! ;P

Straight to the point, please..! ;) Actually, aku mau citer pasal pink bag. Dah tajuk entry pun Pink Bag kan... of cos la citer pun pasal pink bag! Takkan 'oranje' plak kot! Wah, tetiba... masuk bab WC lak! Ha3...


~ Cun kan pink bag nie? Encik Bos yang 'tapaukan' mase beliau ngan Ros gi Majlis Perasmian 1 Komuniti 1 Koperasi (1K1K). Diorang jadik urusetia.

Maka, bertambahlah koleksi bag2 yang ado... Means, yang sewaktu dengannye la... Dalam banyak2 tu, ade 1 jer kaler purple. Koperasi kasik. Tu pun jenuh aku berebut2, main cop2 dolu. Aku bukan buleh nampak stuff2 yang purple kaler nih! Mula la rase cam, 'Grab it, bebeh! Grab..!' Ha, ko! Parah tak parah tahap kegilaan tuh?! ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

layan sume kaler2 yg d bomb !!!

ArELeEz said...

azzey,
musti ade 1 yg paling fav maa..

azzey said...

Areleez: sume pon i love it!!! ha3....

ArELeEz said...

azzey,
ye la tu..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google