SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 20, 2010

CONGRATS TO HER...

Di kesempatan ini... (ecewah! Macam ayat kad raye la plak! Hiks...) aku nak ucapkan tahniah kat anak sedara aku, A_bern sebab baru2 nie dapat anugerah best student. Nie of cos la kan... ikut cara berpikir acu dia yang cute-miut nih sebab acu dia nie pun hebat kebabom gak! Plus, aku dah wariskan dah sume ilmu2 pusaka aku tu kat A_bern. Wah! Giler, ko! Puji diri sendirik tahap tak hengat punye..! Kah3... Larikkksss....!!! ;P


~ A_bern dapat 2 hadiah, 1 untuk tempat kedua dalam kelas & 1 lagik sebab dapat no. 2 jugak dalam tingkatan.


~ Gumbira la tuh!


~ Actually, time UPSR, A_bern dapat 4A 1B. Ikutkan, memang berharap dia dapat masuk boarding school. Ade gak la apply. Tapi, takde rejekilah. Plus, of cos la kene fight dengan bebudak lain yang dapat 5A kan... Walaupun skang nie dia masuk daily school tapi, alhamdulillah la... sebab dia still buleh perform. Cuma kene pantau sket la sebab dia nie minah tv!


~ Yang kat sebelah tu, mungkin kawan dia... Ye! Aku sangat pasti! Sebab budak tu pun pakai baju sekolah macam dia. Siap senyum2 plak tuh! Macam friendly jer... Musti la kawan dia kan? ;P


~ Ha! Kan betul! Musti kawan dia punye..! Sebab muka dia lagik! Bestfren kot...


~ Congrats to her...

Sok nak bawak A_bern ke spital sebab dia demam. Maybe, my 'sayang' jer yang bawak dengan mak sebab aku keje. Hopefully, she'll recover soon... Aminnn...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

Areleez: x sangka plak dpt best student!....kekadang terfikir gak bila dia study....tgk asyik2 tv.....kejap2 fb......

p/s: jgn perasan telebih ye.....nt bergegor plak tulang belakang i ni dgr 'keperasanan' tuh....ishk ishk.....

ArELeEz said...

azzey,
aah. ade 1 day tu, mak tnye dia, bile dia study sbb asik2 tv jer kan.. buleh dia jwb, 'kite focus time kat kelas la nek..' ha3..

perasan..??? xpaham2..

azzey said...

Areleez: ttg wariskan ilmu pusaka tu lh....ape lagi....ih ih....

ArELeEz said...

azzey,
owhh.. aah. betul la tu! kalau bkn dr acu dia yg vogue da vass nie, dari sape lagik kan... ;P larikksss...

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google