SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, July 25, 2010

IT'S RAININGLAH!

Ujan, weh kat sini... Bangga aku! Cam jakun lak bile nampak ujan. Macam la ujan tu buleh BERTUKAR! menjadik jongkong emas. Nak jakun2 bagai kan... ;P

Bukan hape, you ols... Aku memang excited kalau hari ujan sebab best jer aku rase. Sojuk sket la bumi nie... Pastu, time ujan adalah waktu paling heaven kalau nak tido. Sumpah, tak tipu! Tak caya... cuba korang try tido time ujan. Kalau kat umah kampung yang atap zink tu lagik sorga, babe! Sebab buleh dengor sound effect air ujan kene zink tuh! Marvellous, owhhh... bunyik dia..! Rase cam didodoi2kan jerk! Hiks...


~ Tapi, aku tak tido la... Sanggup berkorban demi blogging... demi you ols sume... Terharu tak korang? Ahaks3... Sambil blogging, sambil layanz aiskrim Malaysia pelbagai warna nih. Best, wok..! ;D

Pada suati hari tu, aku gi mart yang berhampiran, nak beli pad. Pastu, tangan nie gatal nak bukak peti sejuk dia. Terus nampak aiskrim nie & terus beli! Tak pikir natijah dah time tuh walaupun tekak dah rase semacam sebab dok layanz ais jer kan... Punye la terkinja2 aku bile dapat menikmati aiskrim tuh! Mulut lak dok bebel2 kata, aiskrim sodap la... dah lame tak jumpe & makan la... best giler la... tokeh kedai tu bagus tak hengat la... Ooppsss! Tetibe... Ha3... Sampai my 'sayang' tak berkedip tengok aku! Muka confused lak tuh! Hiks...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

azzey said...

Areleez: ni namanya aiskrim malaysia.....dulu are-tien sker wat aiskrim nih.......rindu kat dia...

ArELeEz said...

azzey,
skang suh buat pun dia malas xhengat! ciss!

azzey said...

Areleez: ha3...klu dulu...kita yg marah dia asyik nk wt aiskrim je....spi sorok2 dia buat ms blk skolah. tau2 blk keje je dh ade dlm peti sejuk.....sian dia....

ArELeEz said...

azzey,
tu la.. sape suh marah..? kan dah nyesal! ;P

azzey said...

Areleez: tulah sian dia..dulu air lebih2 kita bancuh pon dia sorok2 wat aiskrim...then sker buat begedil....spi penuh2 tepung kat muka....sian dia..rindu ms saat2 umur dia cam tu...sob2....

ArELeEz said...

azzey,
tu dolu.. time change & so do her.. skang sudah malas woo.. isk3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google