SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, July 22, 2010

LAKSA VS PISANG GORENG

Pada suatu petang yang indah... (ecewah! Macam nak masuk pertandingan bercerita peringkat kebangsaan la plak. Hiks...), time balik keje la nie, on the way tu tetiba jer tekak nie rase nak makan laksa. Memang tak disengajakan. Macam magic sebab secara tetiba kan... ;P

Dalam housing area tempat kitorang tinggal tu ade la stall2 kecik kat tepi2 jalan yang jual laksa. Bukan laksa jer la but, macam2 ade..! Like kuih-muih, bihun sup, pisang goreng, etc2.


~ Yang nie best! Tak macam yang dolu tuh! Just kureng masam sket la... But, still can do lah dari yang dolu tuh.


~ Kat sebelah stall yang jual laksa, ade plak pak cik jual pisang goreng nih. Aku pun beli la 2 hengget... khas untuk my 'sayang'... Fav beliau nih!

Errr... tumpang tanye, please... PISANG GORENG kah atau GORENG PISANG kah? Hmmm...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

Areleez: Jawapannnya.....pisang goreng yang telah digoreng bersama tepung dan pisang......hu3.....

ArELeEz said...

azzey,
err.. puan nie paham soklan x, ek?

azzey said...

Areleez: terlebih fhm sudahhhh....hu3...

ArELeEz said...

azzey,
sbb t'lebih tu yg susah tuh! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google