SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 27, 2010

MENGAPAKAH TIDOKU DIGANGGU??? TSK3...

Aku bersiaran dari umah sebab coti. Best, wok..! Ha3... Dapat larik sekejap dari kesibukan keje kat opis tuh! Yess zaaa..!

Tapi, ade gak yang tak bestnye! Tengah sodap2 aku layanz tido, handphone lak berbunyik, 'Semalam I call you, You tak answer... La3...' (ringtone aku) Hadoiiyaiii..! Bingitlah dengor Zee Avi nyanyi time2 tido adalah terbaik nih..! Tsk3... Aku tak tengok pun sape yang call. Terus main campak jer handphone tu bawah bantal my 'sayang'. Ha3... Keji, owhhh... Pastu, macam bunyik dapat message lak. Lagik la aku berkelubung terus! ;P My 'sayang' yang tolong tengokkan.

My 'sayang': Sayang... ade missed call & message nie, dari Encik Bos.

Aku: Alaaa... what happen plak tu..? Takpe la... sok2 la Leez tengok. (Giler kentang ko! Ade ke sok baru nak tengok?!! Kah3...)

My 'sayang': Isk3... bangun la kejap, sayang... Macam urgent nie!

Aku: Ye la... Ye la... Hu3...


~ Gambar sekadar hiasan sebab gambar baru/berkaitan nan ado! Abang aku tak pulang lagik camera aku. Dah buat harta kot..! Hu3... Kenal tak V.V.I.P yang kat sebelah ah kak tuh? Takpe la... takyah jawab. Kose ah kak nak buat soklan quiz! Biar ah kak jawabkan... He's Datuk Johan Jaaffar, Chairman of Media Prima Berhad. Dah kembang-kempis hidung ah kak nie, noks..! Tulunggggggg.....!!! Kah3... (keji!)


*Moral of the story: Tak baik, owhhh... kaco tido aku... Dah tak heaven dah... Tsk3... (moral sangat la tuh!)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: x de moral hape pon. yg ade mural jerk...he3...

ArELeEz said...

azzey,
moral dia tersirat maa.. hanya org yg b'jiwa seni jer yg buleh nampak moral tuh! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google