SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 5, 2010

FAREWELL PARTY

Last Friday, opis aku buat farewell party untuk Zatul, staf praktikal yang dah abis pun sesi praktikalnye. Ikutkan, dia abis praktikal on Tuesday tapi, farewell nie dipostponekan sebab Encik Bos takde. Beliau gi kursus kat Seri Malaysia Bagan Lalang.

Pukul 11.30 a.m, memasing dah gather kat bilik meeting.


~ Emcee adalah Encik Bos. Ucapan pembukaan pun dari Encik Bos. Jahat kitorang! 'Dera' beliau... Heh3...

Lepas Encik Bos berucap, beliau suh every staf buat ucapan untuk Zatul lak. Beliau plak dera kitorang! He3...


~ Encik Sukeri start dolu. Mukadimah yang cantik, menarik, kebabom gak la dari beliau...


~ Pastu, Encik Amir lak. Eh2! Cam iklan ubat gigilah! Heh3...


~ Followed by Encik Fadzil. Buleh plak dia kata aku reporter! Sebab dok snap2! Ha3... Errr... correction ye... Bukan reporter but, blogger... ;P


~ Turn Hafiz lak. Macam YB, owhhh... Hidup Hafiz..!!! Hiks...


~ Diikuti dengan Kak Ah/Kak Hajah. Ade 2 name sebab ade yang panggil Kak Ah & ade yang panggil Kak Hajah. Name beliau adalah Hajah Nozirah.


~ Pastu, Ros plak. Malu2 meow cik adik nih... He3...


~ Then, tuan punye blog lak! Ucapan yang membina, mantap & padat! Ecewah! ;P


~ Khusyuk jer Zatul dengor ucapan aku. Padahal, aku merapu-meraban jer pun... Ha3...


~ Last but, not least, ucapan daripada orang yang diraikan, Cik Zatul... Nampak seronok & teruja...


~ Abis ucapan, ade acara makan2... Pastu, atas permintaan dari Zatul, we ols sume bergambar kat luar opis. My 'sayang' jadik photographer. Orang lain sume serius tapi, ade 1 makhluk jer yang poyos tak reti nak berprotokol! Sapekah beliau? Lu pikir la sendirik! Ha3...

Walaupun tempoh praktikal Zatul cuma 10 minggu tapi, aku harap sepanjang 10 minggu tu, dia dapat cedok sket sebanyak pengalaman & ilmu yang berguna. Sehingga berjumpe lagik di lain mase... Ececeh... macam rancangan masakan bersiri plak! Hiks...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: Myk untung arrrr....staff praktikal pon diraikan....offc kecik bolehla....cub klu offc besor...

ArELeEz said...

azzey,
oit! kecik2 cili padi tau! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google