SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 12, 2010

WC IS OVER!!! I LIKE..! OWHHH... YEAHHH..!

WC is over! Wah! Macam tak pecaya tapi, memang best giler! Sebabnye:-

1) Aku bukan football fan. Dah try dah nak jadik fan, konon2 nak sehati sejiwa la ngan my 'sayang' but, I just cannot lah! Not my type...

2) My 'sayang' dah tak jadik 'Zombie Kampung Pisang', asik berjaga sampai ke pagi semata2 nak ngadap game yang the players gigih dok berebutkan sejibik bola. Hape... korang dah mesken sangat ke sampai tak mampu nak beli bola sendirik? Tak paham... tak paham...

3) Tidoku kembali lena & berkualiti sebab my 'sayang' dah tak 'larik' carik tv lagik after masuk dalam bilik, tidokan aku. Kalau tak, musti aku kejap2 terjaga! Dah jadik habit, if takde orang kat sebelah aku, musti aku jadik kejap2 terjaga, menggagau2 carik orang. Yes! Sila jangan muntah sebab the reality is if my 'sayang' nak tengok late nite movie/WC/show2 yang larut2 malam tuh, my 'sayang' will tidokan aku dolu. Once aku dah 'hanyut', barulah dia kuar tengok tv kat ruang tamu. Well... I kan sweet lil BABY galfren dia... Ahaks3...

4) Dah buleh grab remote tanpa rase bersalah! Best2... Yippie2..!

Hape2 pun, congratslah untuk Spain sebab jadik champion. Kepada 'Oranje', jangan putus asa... Lagik 4 tahun, buleh cuba yang terbaik lagik. Chaiyok2! Eh! Aku tak pro mane2 tau! Aku neutral! Heh3...

Well... Oranje's supporters... ade ke rase cam nak buat resepi 'Paul' masak halia? Muahaha...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Reason yg no. 3 tu blh buat termuntah blk makanan yg 10 thn lps......huh !!!

ArELeEz said...

azzey,
ek elleh..! jeles la tuh! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google