SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, July 7, 2010

STICKY MODE ENTRY: EIKASYAZA'S GREEN CONTEST

This is a sticky mode entry. Please scroll down for new updates. Thank you...

Dah lame tak join contest. Tetibe cam rase nak join lak! Contest yang aku nak masuk nie adalah anjuran blogger marvellous lagik cute (wajib puji... kata nak menang kan... kene la kipas lebih2 sket..! Ahaks3...) iaitu Eikasyaza.



~ Inilah dia Pengelola Contest. Beliau hamat skerkan kucing... i guess... sebab dalam gambar nie beliau nampak caring giler kat kucing tuh! Siap senyum2 simpul lagik kat kucing bertuah itu..! Plus, kucing tu pun cam mesra jer ngan beliau. As far as I concern, (ecewah! Cakap omputih la plak! Hiks...) beliau nie adalah seorang green lover/dalam bahasa ibundanye, peminat warna hijau. Tengok blog beliau pun dah tau dah yang she's a green lover.

"So, seperti yang anda semua maklum, i nie memang pencinta hijau.. even my layouts tidak berwarna hijau, content blog still hijau.." - Petikan yang dicopy-paste dari entry beliau nie dah cukup menunjukkan yang beliau memang green lover. Owhhh... nie baru mukadimah, ye! Belum masuk intipati lagik. Sabor, ye para judges yang budiman... He3...

Name contest nie adalah Eikasyaza's Green Contest. Sesape yang nak join & nak menang, wajib la ikut terms & conditions yang ditetapkan. Jadik follower beliau, tepek gambar seperti di atas kat blog kite, buat simple entry regarding contest, upload gambar kite yang serba kehijauan, link blog beliau & tinggalkan url kat comment box beliau. Mudah tapi, mencabar bukan?! Tu yang aku sker tuh! ;P Tarikh tutup plak adalah pada 7 Julai 2010 (11.59 p.m) Aku nak masuk contest nie pun sebab hadiah yang ditawarkan adalah cantik, menarik & kebabom! iaitu Female/Male Set of One Drop Perfume. Owhhh... yeahhh..! I like, bebeh! ;P Pada pendapat aku, beliau namekan contest nie as Eikasyaza's Green Contest adalah kerana sememangnye beliau pencinta hijau. If beliau pencinta purple, musti name dia jadik Eikasyaza's Purple Contest kan... (dah start merapu nih! Hiks... Ampunkan hamba ye judges...) Pastu, peserta2 contest pun kene 'jadik hijau' where kene posing dikelilingi kehijauan & berbaju hijau. Oleh yang demikian, aku harap gambar yang aku tepek kat bawah nie menepati citarasa juri... Sila layanz, ye..! ;)


~ Tarat tat taraaa... Amacam? Cun tak? Ahaks3... Ye! Aku tau baju aku tak hijau tapi, diharap judges pejam mata jer la tengok kaler baju tu, ek sebab 'Ah kak pun nak menang jugok..!' Aci la... aci la... please3... He3...

Checklist: Jadik follower = Sudah... Buat simple entry = Sudah... Letak gambar 'Eikasyaza's Green Contest' + link = Sudah... Letak gambar sendirik dikelilingi kehijauan = Sudah... Tinggal url kat comment box = Pun sudah..! So, harap2 aku qualified & menang! ;D

Errr... kepada kawan2, blogger2, familia2, sedara-mara, orang kampung... jangan lupa AFUNDI ah kak, ye! Ngeh3...

Chow!


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

Areleez: Kira bolehla...janji ade ijo sikit tuh.....

ArELeEz said...

azzey,
err.. saudari nie juri jemputankah? ha3.. larikksss..!!

azzey said...

Areleez: Well.... juri merangkap hakim....hmmmmmm...

ArELeEz said...

azzey,
.. xb'tauliah.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google