SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 5, 2010

MENU SKER HATI AKU NAMENYE

Malam2, rase lapor. Nak makan tapi, takmo makan nasik. Konon2 diet la... & konon2, if makan nasik malam2 nanti jadik mok2 la... Haish! Dah tau nak diet, lagik mau makan2 kan?! Apparaaa..?!

Aku selongkar2 fridge, terjumpe nugget. Yes! Best! Sebab buleh goreng & makan. Konon2, low kalori sangat la kan... Padahal... hmmm...

Tengah gigih menggoreng nugget, terpikir lak nak buat coleslaw. Selongkar fridge lagik..! Jumpe bahan2, terus buat! Sap2 soi jer, dah siap!


~ Makan dengan roti potong cap Gardenia, 'Sungguh enak dimakan begitu saja... La3...' (berangan jadik duta. Ha3...) Amacam presentation ah kak? Ade cam presentation yang chef2 makanan Itali buat tak? Hiks... Perasan tak abis2... ;P

Errr... you ols buleh tolong kira berapa kalori menu nie tak? Aku dah lupe la formula dia... ;D


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

7 comments:

Faizah_Haris said...

hahahah kenyang prot suke atiii

Faizah_Haris said...

hahahah kenyang prot suke atiii

ArELeEz said...

Faizah_Haris,
gendang-gendut tali kecapi.. ewah..!

azzey said...

Areleez: Dh sah2....takkkan turun py....lg naik 5 kilo adelah...hu3.....

ArELeEz said...

azzey,
eh2! kureng karbo hape..?! ;P

dah tgk gambar2 mak? mak suh tgk! he3..

azzey said...

Areleez: Ha3.....

Gambo mak yg menang gubahan itu kah??? lom lg....nt tgk....

ArELeEz said...

azzey,
aah. org dah upload dah. if xde kat main page, click kat archive, tajuk dia, aim's family day.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google