SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, July 8, 2010

AKU NAK POSE SOK

Before tengok Tudung Ekspress, aku gigih di dapur. Masak la... kekdahnye... Musti korang kagum dengan ah kak kan? Asik masak jer... Musti dalam hati you ols kata, 'Wah! Rajin betul minah nih! Hebat!' Ahaks3... Perasan! Sudah2 la tu Areleez, oiii! ;P

Aku masak nasik, kari telur & ikan bilis goreng dengan kacang buncis. Aku nak pose la sok... Semalam, dah la tak jadik pose sebab tak bangun sahur. My 'sayang' dah kejut. Tapi, bese la aku kan... tiap kali kene kejut bangun, musti aku angkat tangan, buat lambang 'peace'... yang bermaksud bagi aku mase lagik 2 minit untuk tido. Mak & my 'sayang' memang arif sangat dah pasal habit nih. He3... Sudahnye, my 'sayang' pun tak lalu nak kejut dah. Imsak dah abis, owhhh... Hu3...

Buleh jer if aku nak teruskan pose without sahur. Tapi, jiwa kene kental wooo... Mental & fizikal perlu well-prepared. If tak, silap2 haribulan, buleh jadik incredible hulk aku kat opis tuh! Ha3... Kose ah kak nak jadik ijo! Kalau purple, ah kak naklah! Pui! ;P

Harap2, imsak sok tak terlajak lagik... Fuh3!!! Aminnn...


*Gambar masakan takde sebab tetiba rase malas lak nak snap2. Harap maklum...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

so..dpt pose tak hari ni??

azzey said...

bp ari lg?

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
x.. t'lepas sahur. hu3..

ArELeEz said...

azzey,
ntah! xingat la.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google