SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, July 14, 2010

CUCUR BILIS ADABI LA PULOK!

Cucur bilis Adabi... simple jerk tapi, sodap! Senang lak tuh nak buat! Tak payah susah2 nak takutz2 cucur jadik tawar ke... hape ke... sebab yang nie main bancuh2 + goreng2 jer, dah siap! Aci pejam mata pun buleh buat! Heh3...


~ Buleh jer kalau nak tambah2 lagik perencah cam sayur ke... daging cincang ke... Ikut sker hati memasing la...


~ Cicah ngan sos cili jer... Kose nak buat sambal tumis ikan bilis sebab dah lapor.


~ Served wif instant coffee. Buat 1 mug jer sebab aku tak minat sangat instant coffee nih. Setakat tumpang seteguk 2 tu buleh la...

Aku ingat nak beli lagik tepung segera Adabi nih. Nak buat stock. Senang nak buat breakfast ke... minum petang ke... Kan3..??? ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez:betol3.....mmg sng.....

ArELeEz said...

azzey,
sonang & sodap! pecayalah!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google