SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, July 30, 2010

BLEEDING

Antara side effect yang akan berlaku after procedure tu adalah bleeding. Siap kene pakai pad lagik! Tapi, tak la bleeding cam period tuh. Dia cam lite2 jer...

Petang tu, memang rase sengal2 la kat bahagian pinggang ke bawah. Yang tu aku rase cam buleh blah lagik la... Skang nie dah 3 hari berlalu but, aku still pakai pad. Bila tengok kat pad, bleeding tu tak la banyak mane. Plus, dah macam ujung2 period tuh. Means, nak kering la... Hape yang mebuatkan aku agak risau adalah bila aku shi2, akan kuar bleeding cam benang kaler merah yang berpintal2. Terkejut gak aku! My 'sayang' ajak gi spital tapi, aku refuse sebab aku tak rase sakit pun. Tak rase pedih ke hape pun.

Aku cuba bersikap optimis, maybe bleeding tu memang camtu kot. Tapi, kalau berterusan lame sangat, terpaksa gak la rujuk spital.

Doakan aku ok, ek?! Thanks...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

Areleez: x tanya ke effectnya pas mkn ubat2 tu ms kat spital smlm?

alvin takda umah harga 8juta said...

tu tanda awal kau nak dpt anak kembar..

ArELeEz said...

azzey,
ubat tu utk allergic. sbb org kan ade allergic seafood. yg wat bleeding adalah procedure tuh! uhuks3..

ArELeEz said...

alvin takda umah harga 8juta,
hopefully.. aminn..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google