SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, July 28, 2010

MANTRAKAH..?!

Citer hari Jumaat... he3... saje jer peram, nak kasik suspen! Suspen la sangat! Ha3... Hokay2! Straight2! ;P

My 'sayang' ajak usha2 movie hape yang tengah in kat Big Cinemas skang. Actually, my 'sayang' berhajat nak tengok film Mantra. Aku pun nak gak tengok Mantra. Terpengaruh ngan citer kakak aku la nih! Dia kata best & seram & ade part geli2. Bab geli2 tu yang aku tak buleh blah tuh! Yarkkhhh! Tu yang potong stim tuh!


~ Mari kite terjah! Ecewah! ;P


~ Macam tak confident lak aku nak tengok Mantra nih! Isk3... Tengok citer Seniman Bujang Lapuk lagik best kot! Hu3...


~ Keputusannye... tak jadik tengok pun... sebab belum sampai turn Mantra lagik. Fuh! Lega, babe..! Kose lah nak layanz Toy Story 3/Ong Bak 3... Layanz tido lagik masyuk..! Heh3...


Ehem2..! Weh, korang! Ade berani mau tengok Mantra? ;P

*Credit to: sirhighcarl


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: Ong Bak 3 pon best gak tu....

ArELeEz said...

azzey,
xsker! sbb ganaz woo..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google