SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 13, 2010

ADA ORANG KATA AKU CUTE... OWHHH... DAH LAMA TAU DAH... AHAKS3...

Sila jangan muntah bluwek bilamana membaca tajuk entry di atas. Tapi, teruskan senyum sampai ke telinga sambil angguk2 tanda setuju sebab tajuk tu bukan fake/dibuat2! Memang betul punye..! Muahaha... Larikkksss...! ;P

Jangan dush3 aku kerana isu cute nih. Sebab memang orang yang kata camtu... aku tak kata, owhhh... Aku kan wanita yang sopan lagik bertatasusila... Mane mungkin wanita sopan cam aku nie buleh sker2 hati puji diri sendirik kan... Tak gitu, you ols..?! ;P


~ Di atas ke-cute-an tersebut, makanye... aku telah dianugerahkan Cute Blogger Award nih... Isk3... Aku bukan buleh dapat award! Mula la feeling2 pakai baju yang vogue da vass, jalan naik pentas, amik award sambil lambai2 tangan ala Miss World! Ha3... Tak buleh blah lah! Hiks...

Terima kasih lah diucapkan kepada kakak aku yang beriye2 memberi pengiktirafan yang tak terhingga nih... Tak buleh tidak, kene amik gak wooo... Ye la kan... kang tak amik kang, kecik plak hati mak cik tuh. Ha3... (Makan hati la beliau baca statement membunuh nih! Ngeh3...)

Bila dapat award jer, musti kene jawab soklan! Jawab soklan jer, dapat award! ;P Sib baik soklan sonang2. Aci pejam mata sambil makan kacang cap Ngan Yin pun buleh jawab maaa... Ahaks3...

1. Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?
~ Nama blog = asleez-asrolareleez... sebabnye, blog nie adalah kisah kehidupan 2 orang yang saling mencintai... Ecewah! Geli2 jer lubang telinga korang dengor statement nie kan? Well... ade aku kesah..??! ;P asleez = asROL + AREleez. asrolareleez tu = name kitorang la tuh! Pastu, konon2 nak feeling2 jiwang karat la... gabung2 2 name... Konon cam loving abislah tuh! Hiks...

2. Jelaskan kenapa & bagaimana anda boleh dapat idea nak letak nama URL blog anda?
~ Macam same jer soklan nie dengan soklan #1 tu... Tapi, takpe. Award punye pasal, wa jawab jerlah! Kang kene tarik balik lak award tu kang, naya ah kak, noks..! Hu3...
Jawapannye... pada 1 hari tu, mase aku nak register blog aku nih, aku cam bengong2 jer, taktau nak buh name hape?! Jenuh pikir, sampai menitik2 gaklah peluh2 jantan... ooppss! Peluh betina, hokay..! (Sah2 tipu! Ha3...) Akhirnye, timbul la idea nak buh name tuh. Tak tau la nak explain camne buleh dapat idea tuh?! Tapi, dia kira cam magic la..! Cam tetibe jer bunyik, 'ting!'... terus dapat idea. Spontaneous kekdahnyeee...

3. Bila blog anda mula beroperasi?
~ 2 April 2008... Before that, aku blogging kat friendster jer. Once blogspot dah beroperasi, aku stop terus my friendster's blog.

4. Siapa follower pertama anda?
~ Sila rujuk blog saya (bawah header)

5. Ucapan kepada si pemberi award
~ Terima kasih daun keladi... Sok lusa, kasik la lagi... ;)

6. Tag 9 orang yang anda rasa patut terima award ni
~ Wokeh! Penerima seterusnye adalah........ Jeng3....

a) Rafflesia Merah
b) Elyn
c) Faizah_Haris
d) Syeka-sweetheart
e) Diarihatiku1976
f) Riannanisa
g) Nasazfrog
h) Mrs e
i) Lily lotus

Harap sudi terima, ye! ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

syeka sweetheart said...

oh tq tq..

ArELeEz said...

syeka sweetheart,
wokeh! u're welcome! ;)

azzey said...

Areleez: syok sendiri x sudah2..mmg cute...gebu gebas lagi!!! ha3....

Elyn said...

time kasih... i tak cute tapi anak i cute hahahahha

ArELeEz said...

azzey,
puji ikhlas ke tuh? ;P

ArELeEz said...

Elyn,
eh! sape kata? dua2 pun cute maa.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google