SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 20, 2010

HELP ME, PLEASE... HU3...

Mula dah penyakit malas mengupdate aku datang. Citer ade tapi, dok postponed2... Hu3... Takde mase, owhhh... Sebab aku kuat tido skang. Maknanye, mase untuk blogging tu aku dah korbankan untuk mentido. Well... hidup ini perlukan pengorbanan, bukan?! Ooppsss! Tetibe... ;P

Bukan tu jer, makan pun kuat gak nih! Sehari kalau tak jumpe nasik, musti menggelupur punye... especially lunch la... Menggigil2 jer lutut ah kak kalau tak nampak bayang nasik. Tengahari, bile my 'sayang' amik kat opis, belum sempat my 'sayang' masuk gear nak jalan, aku dah gigih mengadu lapor. Kalau dah jumpe nasik tu, rase sorga jer... Ko hape kes kan?!! Kata nak diet, nak slimkan body, nak loose some weights... tapi, mentekedarah kemain lagik! Ntahhape2ntah!!! Rase nak dush3 diri sendirik... Hu3...

Help3...!!! :(


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: x pe xpe....mkn je jgn malu2....tu2 tambah lagi...tambah... x cukup blh masak lagi....ishk ishk....

ArELeEz said...

azzey,
ciss!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google