SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 5, 2010

LAYANZ BISKUT CICAH TEH O PANAS

Suatu petang yang damai... ececeh... bukan nak nyanyi lagu XPDC tu la... tapi, memang mase kejadian adalah di waktu petang. Isk3... berbelit lah aku punye mukadimah. Straight jerlah! He3...

Gini... tempat kejadian adalah kat umah mak aku. Kitorang lepaking2, pastu borak2 sampai la tetido. Terbongkang jer memasing... Ha3... Tak senonoh! Please don't try this @ home, hokay! He3... Bangun2 jer, mak aku suh bancuh teh. Berat bontot nie nak bangun, actually. Macam2 reason aku bagi kat mak, kata aku buat teh tak sodap la... tak reti bancuh la... hilang ingatan tentang cara2 nak bancuh teh la... Tapi, sume tak jalan! Kose mak aku nak layanz reason2 tak buleh blah aku tuh! Hu3...


~ Mak aku nak prepare untuk minum petang, actually. Takde la buat kuih ke hape pun... Just cicah biskut2 kering nie ngan air teh panas jer... Walaupun simple tapi, sold out, owhhh...


~ Well... sape yang buat air tehnye kan...?! See my leglah, babe..! ;P


~ Odah tak agak2 makan biskut! Suap jer, ngap! Ngap jer, suap! Ha3...


~ Serabai jer Lip2. Baru bangun tido. Rambut pun tak tau dah nak kategorikan fesyen hape?! Nak kata fesyen rambut Noh Hujan... macam tak... Rambut Ayu OIAM pun bukan! Ntah la... He3...

Sambil layanz teh o panas ngan biskut, sambil borak2... Sampai tak sedar yang bekas biskut tu dah makin kosong. Ha3... Lepaking dengan family, santai2, memang terbaik kan? ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

Areleez: Jgn ade yg kene food poisoning bila minum air teh tu udah !!! wakaka !!!!!!!

ArELeEz said...

azzey,
ciss! xsyg mulut tul! dush3!!

azzey said...

Areleez: ha3.....

ArELeEz said...

azzey,
watcha..!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google