SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, January 28, 2010

AkU jOiN cOnTeST & mEnAnG!

Aku join contest, organized by Idaz. Sonang, yo... Jadik antara 10 followers terawal beliau.


~ Hadiahnye adalah card yang cute banget nih..! Memule, suspen gak mase Hafiz bagi kat aku envelope card nih sebab kat envelope tu ade tertulis name sekolah agama. Pelik kejap la coz bile mase lak aku apply nak masuk sekolah balik kan..? Bile dah bukak, tengok isi kandungan & baca surat yang disertakan, baru la terhengat kat contest yang Idaz wat tuh. Hilang la kesuspenan mak tadi, noks..!


~ Tarat tat taraaa... Cun tak u ols..? Ahaks3...

Masuk nie, dah 2 kali aku join contest. Alhamdulillahhh... both tak menghampakan... Skang, tak berape sesuwai lagik nak join contest coz baru nak panaskan enjin blogging balik. Kang bile dah stable, maybe aku akan join contest lagik. ;)

Btw, thanx a lot to Idaz!


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Diarihatiku1976 said...

tahniah ler.. lawo kad tu ekk...

ArELeEz said...

Diarihatiku1976,
tq2.. ;) owhh.. bkn setakat lawa jer but, cute banget..! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google