SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 26, 2010

NUR KASIH THE MOVIE...

Tak sabornye nak tunggu Nur Kasih The Movie masuk panggung. Rase cam nak jer aku gi jumpe Encik Kabir Bhatia, suh beliau cepat2 abiskan shooting. He3... Ko sape kan nak suh dia buat camtu?! Producerkah..? Tetibe... Tsk3...

Mase drama bersiri dolu, aku tak la follow sangat citer nih! Follow ikut mood jer pun. Bila dah ujung2, cam best lak! Tu pun jenuh mak aku berzikir kat telinga aku suh try tengok sebab best tahap gabanz katanye... Ye la... ye la... Tengok la... Sekali tengok, nak tengok lagik... lagik... lagik & lagik..! Ha3... Ending pon cam happy ending kan... Tambah syioklah! Tu yang berkobar2 nak tengok film dia plak! Sebab kalau drama dah happy ending, hape plak si Miera Mustafa (script writer) nak sampaikan dalam film? Jeng3...


~ Nak gak tau hape sequel kesah Adam ngan Nur Amina... Katanye, Nur Amina tak menangis dalam movie nih. Tapi, dia buat pengorbanan yang akan membuatkan audiens menangis. Isk3... suspen la pulok! Si Aidil pun same, berkorban untuk insan tersayang. Ade anak ngan Alia tapi, jadik bapa tunggal. Alia meninggal dunia mase deliver ke, ek? Spekulasi2... Isk3...

*Credit to: kosmo



~ & yang paling best, aku excited nak tengok Miasara Nasuha a.k.a Amani (Adamaya) berlakon dalam citer nih! So, sweet, hokay bedak kecik nih! Walaupun rambut dia serabai tapi, dia tetap menjadik pojaan hatiku..! Heh3...

*Credit to: budiey


Hape lagik, you ols..! Moh le ramai2 kite meriahkan panggung wayang nanti, ye! Takkan asik nak layanz Twilligt Saga ngan Toy Story jer kot?! Sape lagik nak support film Melayu kan... ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

wahh dah nak jadik Movie ke? hehe...maklomlah saya ni tak ngikut perkembangan perfileman!


dedolu masa kat tibi, memula je saya mengadap. Agak2 dah lelama..naik bowing pulok! da nak last2 episod tu baru gagah jgk tgk tibi...

mst lg best gaknya kan????

Solehah said...

aku minat citer ni..bile2?

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
aah. on showin' by next year kalau xsilap.

same la kite.. mase drama xtgk dr mula pun. main lompat2. he3..

hopefully, lagik best la dari drama. barula b'baloi2 org melabur kat pawagam.

ArELeEz said...

Solehah,
skang tgh shootin'. xabis lagik. maybe, ke pawagam by next year. sempat lagik nak simpan duit tiket. ha3..

azzey said...

Areleez: jgn promo je best...tp cite haprak..kah3.....

ArELeEz said...

azzey,
aah. betul3! hopefully, x la..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google