SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, July 8, 2010

MINUM PETANG KE MELANTAK NIH..???

Ah kak gigih buh watermark kat gambar2 yang nak diupload. Serik dah sebab ade la 1 'makhluk' nie gi curik gambar aku, pastu buh dalam blog dia under entry 'Senggugut'. Giler, ko!!! Dah la lu sker2 hati bapak tiri laki mak lu jer nak curik gambar wa! Dengan tak mintak permissionnye... tak creditnye... entry yang tak semenggah lak tuh! If buat entry wanita tercantik di donia ke... gadis idaman Malaya ke... kira orait gaklah! Nie, senggugut! Mangkuk betullah! Huh! Emo ah kak seketika...

That's why la skang nie, sebuleh mungkin aku nak buh watermark. Memang la bukan total protection/defender yang hebat untuk gambar2 tu sume... But, at least, I did some effort for my rights la kan... Dah la... takmo emo2. Meh nak citer pasal menu minum petang semalam.


~ Memula, beli kuih-muih nih. Aku pilih cekodok tu jer... Yang lain2 sume selera tekak my 'sayang'.


~ Pastu, tekak aku lak gediks2 nak makan laksa. Demand lak tuh! Nak laksa yang best jerk. Jenuh gak la mencarik, jumpe yang nie. Bile dah makan, rase cam, 'Alaaa... apsal kuah dia pakai ikan sardin..? Tak sker, owhhh... Hu3...' So, tak berapa nak abis.


~ My 'sayang' tambah lagik selera tekak dia..! Beli maggi goreng lak. Uiks! Tak agak2... ;P


~ Beveragenye plak adalah cendol. Cuaca panas2, minum cendol... perrgghhh..! Heaven, owhhh... Rase cam berada di tepian pantai sambil lepaking bawah pokok kelapak, tengok2 laut, pastu jumpe Duyung Aridinata. La3... Wah! Tetibe... Takde kaitan langsung cendol ngan duyung! Ha3...

Orangnye berdua tapi, makannye macam lapanploh perut yang nak disumbat! ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

8 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

haa..cecepat pakai watermark, tak kang naya je muka kena jaja..heheh!

sesekali melantak tak apa kan?? janji konyang...

xq...

mintak skt goweng picang tu!

azzey said...

Areleez: Makhluk tu makhluk halus halus ke makhluk gergasi ??? ha3....

Diarihatiku1976 said...

lorr... byknyer makanan... habis ke semua ni,... aaahksss

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
yupp! dah serik dah.. hu3..

melantak xhengat namenye nie.. ha3..

alaa.. dah sold out la.. my 'sayang' dah ngap sume.. i'm sowy.. he3..

ArELeEz said...

azzey,
nak kata halus sgt pun x, gergasi sgt pon xgak. sedang2 elok jer.. ha3..

ArELeEz said...

Diarihatiku1976,
ade yg abis, ade yg 'ke laut'.. m'bazir, owhh..

azzey said...

Areleez: oooo klu gtu....sdg2 elok tu...makhluk halus jen sederhana tuhhhh......hu3.....

ArELeEz said...

azzey,
amboi3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google