SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 27, 2010

ALAMAK!!!

Semalam kan aku amik ubat kat spital kan... Ubat allergic, actually. Punye la banyak yang nak kene telan! 8 bijik sekali makan wooo... Sib baik 2 kali makan jerk. Kalau berkali2, mau sawan tarik ah kak! Ngeeeee...

Makan pun kene ikut mase yang ditetapkan. Sepatutnye, makan pukul 2.30 a.m. Tapi... alamak!!! Tak terjaga la... Pukul 6.20 a.m baru terjaga! Tu pun sebab my 'sayang' kejut. Kelam-kabut my 'sayang' carik ubat. Yang aku lak blur2 jer... Macam mimpi kene kejor kambing pun ade! Erkkk! Kambing..??? Ha3...

Aku main belasah jer, weh makan ubat tu tak ikut time. Mintak2 la takde hape2 komplikasi. Aminnn... Fuh3!!! Pukul 12.30 p.m kang kene telan lagik 8 bijik.


~ Gambar sekadar hiasan lagik. Kat Lost World of Tambun. Eh2! Windulah nak gi picnic, nak berkubang2-an... ;D

Appointment yang tak berapa dinanti2kan adalah pada pukul 2.30 p.m nie. Doakan takde komplikasi yang berlaku, ye you ols..! Tq...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

Areleez: ishk ishk ishk.....confused2...gbr x de kene mengene ngan entry....ih ih.....

Solehah said...

Leez, camne hrni..ok ke?

ArELeEz said...

azzey,
bese la tu.. camera kene 'kidnap!' hu3..

ArELeEz said...

Solehah,
so far so goodlah. tp, perit woo.. procedure tuh! uhuks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google