SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, July 4, 2010

KENDURI ARWAH...

Semalam, ade jemputan kenduri arwah. Kakak aku yang jemput, mak mertua dia yang buat kenduri arwah tu. So, plan nak makan durian free sambil tengok WC lively kat Dataran Menara Condong adalah cancel.

Kenduri start after Isya'. Tapi, kitorang gerak awal sebab nak gi umah mak dolu. Memula, cam nak terus jer gi umah mak mertua kakak aku but, on the way tu, abang aku roger2 kata takde sesape lagik. Segan la plak kan... Tu yang menyinggah kat umah mak aku dolu tuh. Lepas Isya', konvoi ramai2 gi kenduri.


~ Kata blogger tegar hati kering kan... sampai2 jer, terus snap2! Ade aku kesah tu umah sape??? Ha3... Keji, owhhh... ;P


~ Salahkan kakak aku sebab beliau yang snap2 dolu. So, aku yang bermuka suci nie (tak abis2 nak masuk bakul angkat sendirik! Ha3...) pun terpengaruh la..! Dan2 tu kuarkan camera. Ngeh2... Weh, korang! Cun tak mak aku? Hiks...


~ Korang purak2 tak nampak jer la, ek double chin aku tu! Buat macam konon2 tu bukan double chin la... Plus, tu pun bukannye double chin sebenor tuh! Saje jer aku edit2 pakai photoshop kasik add on double chin, nak experimentasi, comey ke tak?! Buleh, gitu..! Ha3...


~ Mak cik nie sentap lagik... Bese la... minah sentap kan... Kali nie, tak tau la plak hape yang dia sentapkan?! Haish!


~ Odah yang tak buleh langsung berenggang dengan mama dia. Isk3... rase nak kidnap jer budak kecik nih!


~ Same tak muka diorang?

Pukul 10.30 p.m we ols pun balik. My 'sayang' punye la drift! Nak kejor WC la kekdahnye... Kan semalam Argentina vs Germany... Tapi, drift yang under control lagik la... Errr... ade ke drift kategori under control? Hmmm...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: Tu dh bukan double chin lagi....dh hampir2 triple chin tuh....he3...

ArELeEz said...

azzey,
oit! tu photoshop la.. bkn wajah sebenar..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google