SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, June 28, 2011

LATEST VERSION OF BCL YANG KEMBALI SLIM

Dah lama tak dengor citer pasal Bunga Citra Lestari (BCL). Dolu2, nama dia hot & spicy gak kat Malaysia. Bukan sebab kerjaya penyanyi & pelakon tapi, sebab kesah kontroversi yang dia berc**m m*l*t ngan Asyraf Sinclair kat tepi pantai tu, ha..!

Kesah kontroversi tu reda lepas diorang kahwin. Bila dah kahwin, dengan Asyraf2nya sekali 'sepi' sebab dah bermastautin kat Indon. 

Tak lama lepas tu nama BCL naik balik lepas dia preggie sampai muka & body dia yang slim2 jadik kembang setaman. Asyraf plak banyak keluar kat sinetron2 Indon siap cakap loghat Indon dengan fasih lagik ko..! Dasat2...

~ Baru2 nie, diorang berdua jadik cover majalah. Majalah Femina kalau tak silap aku. Surprisingly, BCL dah slim, noks..! Dah takde kembang setaman dah. He3...

~ Sweet lil happy family... Comel anak diorang! Putih betul! Aku rasa, muka dia lebih kepada BCL la... Kan2..???

4 comments:

Ms.Lilies said...

dia dah selim...
aku lom laie nih uhuk2

~ain said...

mak aiiii.. apa dia makan sampai kembali langsing sekeping itu?

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
tu la pasal! kita serupa.. tsk3..

ArELeEz said...

~ain,
ntah la.. jom kita interview dia nak x? ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google