SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, June 1, 2011

SERINA CHEF WAN PREGNANT LAGI...

Pengumuman2..!!!

Dengor sini orang2 kampung sume..!!!

~ Ditweet oleh Serina Redzuawan. So, confirm sah la kan...

Alhamdulillah... Murah rejeki Serina & hubby... Nama anak sulung dia Tristan Tareef. Unik & sodap! I like..! 

Kita tunggu plak 2nd baby dia. Kot2 nama dia lagik dasat dari yang sulung kan... Plus, aku memang sker usha2 nama2 bebudak zaman skang. Ada yang pelik tapi, sodap didengar. Ada yang panjang berjela sampai nak tulis kat dalam sijil kelahiran pun payah. Ada yang simple giler tapi, makna hebat! Macam2 ada la...

Nama anak2 korang apa, ek? Cer citer... Cer citer... ;P

6 comments:

wahida said...

serina peknen? wow wow wee!! mak pun tumpang hepi...eceh, bajet mcm aku sedara ngan dia plak...hahaha!!

ni yg rasa nak peknen jugak neh...adeh la...dah la aku tgk jiran2 aku semua dok peknen jugak..ngandung tak ajak aku!! huh!!

cheqna said...

lum ada anak...
perghh sepantas kilat cheqna datang ke sini hehehehehe

Ms.Lilies said...

nnt anak dia sure mcm kembar sebab rapat2 kan

ArELeEz said...

wahida,
aah. dia preggie lagik. best betul la..

alaa.. kira sedara la tu. sesama islam kata ko..! he3..

leez pun nak preggie gak. jom preggie sama2 jom! ha3..

ArELeEz said...

cheqna,
leez pun belum lagik. harap2 ada la rejeki.. amin..

wah! b'desupkah? ha3..

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
aah. sure sweet jer..!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google