SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, June 1, 2011

PISANG GORENG TERBAIK PENAH DIJUMPAI

My 'sayang' sker betul makan pisang goreng. Asal lalu jer stall2 yang jual pisang goreng, musti dia nak singgah menapau. Asal nak singgah menapau jer, dia lalu stall2 jual pisang goreng. Ngeh3... Sowy la... Ayat Saiful Apek dah keluar. Ha3...

Ada 1 stall yang menjadik fav my 'sayang' skang. Petang2, kalau rasa2 nak makan pisang goreng, sure my 'sayang' terjah stall makcik tuh.

~ & tiap kali my 'sayang' singgah stall tuh, musti aku tak turun sekali. Sebab adalah malas! Rasa macam lagik terbaik kot kalau kita aci order2 kat my 'sayang', let say begini, 'B, nak popia goreng, ek?! Please3..!' Feeling manja2 merangkap gediks2. Muahaha...


~ Bajet bagus sangat la tuh, amik gambar kat side mirror tuh... Ha3... Poyos!

~ Sementara menunggu my 'sayang', kita camwhore dolulah! Ahaks3...

~ Orang kata, muka aku muka garang. Hmmm... tang mana garangnya tu? Cer tengok tuh, cool jer kan? Kiut-miut plak tuh! Ha3...

Tak kesah la orang nak kata muka garang ke... muka bengis ke... ganas ke kan... Yang penting, dalam hati musti ada taman. Kalau tak banyak pun, at least adakan jugak 1 taman. Ha3... Falsampah betul! ;P

~ Hokay! Dah dapat pisang goreng terbaik yang penah dijumpai. Rangup2 & tak rasa oily sangat. Also tak muak. Moh kita balik. La3... ;P

Sapa sker pisang goreng, cer angkat tangan macam Usop Wilcha nie?! Hmmm... Macam la buleh nampak kan... Ngeh3...

4 comments:

wahida said...

aku angkat tgn mcm usop wilca ni...ko nampak tak?

cheqna said...

cheqna kureeng suka sket goreng pisang..lebih suka kopok goreng..almaklumlah duk ganu..=)

ArELeEz said...

wahida,
err.. jap2. nak amik teropong ajaib. hah! nampak2! ha3..

ArELeEz said...

cheqna,
sama la kita.. eh! keropok losong sodap kan?

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google