SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, June 7, 2011

PENGUMUMAN PENTING ITU...

Kesuspenan G 7 Hadj akhirnya terjawab bila Dr Khir umumkan kitorang sebagai juara treasure hunt. Macam tak pecaya sampai rasa nak suh Kak Bata lempang2 pipi mulus aku nih! Ha3...

~ Bangga betul! Rasa macam nak kembang-kempiskan hidung tanpa henti lak. Ha3...

~ Posing dengan Dr Khir.

~ Group Kuasa Kuda 2 mengenterframe. Nak tumpang glamour la tuh! Ha3...

~ Tengok jer la Megat tu. Terover gaya, mutu & keunggulan! Ha3...

Masa we ols dinobatkan sebagai juara treasure hunt, masih ada lagik group yang belum abiskan task. Katanya kena sabotaj. Ntah la... Takde bukti kan...

~ Tapi, kesian jugak la... Sebab still tercarik2 duit syiling dalam kolam. 

~ Pompuan, lelaki... sume terjun. Semangat berpasukan kata ko..!

~ Wah! Sempat posing lagik tuh! Amboi3... ;P

~ Basah-kuyup ko!

~ & dapat task seterusnya... 

~ Yang aci panjat2 pokok kelapa pun ada jugak. Holloh3..! Dasat betul! Ha3...

~ Actually, G 7 Hadj group ke-2 siap task terakhir iaitu buat hamper. Sapa yang dah siap hamper, kena bawak hamper untuk ditunjukkan kat kakak fasci. Once kakak fasci dah puas hati, kena pegi mencarik Dr Khir plak. Masa nie la luck menyebelahi kami sebab group pertama yang abis task carik Dr Khir sampai ke kolam renang. Padahal Dr Khir nyorok kat toilet jer pun. Bila we ols masuk dewan nak carik Dr Khir, beliau memang dah ada kat situ. Plus, kami pun bajet2 macam dapat no. 2 jer. Tak sangka plak dapat nombor 1. Luck betul! Woo hooo..!!!

~ Senyuman juara... Ececeh..! ;D

~ G 7 Hadj memang giler berposing! La3...

~ & lagik..! Dr Khir pun dah terberjangkit dah. Ha3...

~ Inilah group yang mencarik Dr Khir sampai ke kolam renang tuh. Dapat nombor 2. I'm sowy..! He3...

Bila sume group dah ada dalam dewan, Dr Khir buat pengumuman sekali lagik pasal juara treasure hunt. Kembang-kempis lagik hidung ah kak, noks..! Ahaks3... Lepas tu, announce juara keseluruhan lak. G 7 Hadj dapat nombor 2, hokay..! 

Macam I just can't believe it jugak sebab kitorang join setiap aktiviti dalam team building tu pun aci belasah jer. Takmo tensen2 sangat. Yang penting enjoyce!!! ;P

Apa2 pun, alhamdulillah...

~ Untuk treasure hunt, hadiahnya adalah beverage's shaker seperti gambar di atas tapi, kaler biru & ada tulis 'Bestpreneur' iaitu consultant company yang handle team building tuh. Dapat sorang 1. Yang saguhati dapat pouch bag.  

Best, noks..! La3... ;D


*Bersambung...

2 comments:

My Little Diary said...

tahniah!!! jdk juara treasure hunt
saya selalu gak join treasure hunt ni, tapi tak penah menang... :(

ArELeEz said...

My Little Diary,
tq2.. ;) leez mmg sker treasure hunt sbb best & m'uji minda.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google