SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, June 6, 2011

HAMPER

Aku sambung balik kesah kursus yang terbengkalai. Sila jangan muntah bluwek. Redhakan jer. Ha3...

Masa we ols melangkah masuk ke dewan, dah ada a few groups yang sampai dolu. Takpe2... Kami berpikiran positive. Di mana ada kemahuan, di situ ada highway... Ececeh..! Ke situ pulak peginya... Ha3...

Task seterusnya adalah mencarik sesuatu yang selalu digunakan untuk membalut hadiah. Of cos la wrapper kan... Sekejapan jer we ols mencarik, dah mendapat. Bagus betul G 7 Hadj nih! Ahaks3...

~ Kami dikehendaki membalut barang2 yang kami dah kutip dalam setiap task menggunakan apa yang ada pada kami which is gam, ribbon & wrapper. Buat seperti hamper gitu..!
~ Gigih la G 7 Hadj membungkus hamper... Chaiyok2! Aku ngan Kak Bata gigih buat ribbon. Huduh betul ribbon yang aku buat. Aci belasah jer..! Ha3...

~ Siap! Orang lain punya la kelam-kabut! Tapi, G 7 Hadj maintain berposing. Ahaks3...

~ Bawak hamper ke pit stop terakhir... jumpa Dr Khir.

~ Dr Khir ajak makan marukku dolu sebelum buat pengumuman penting. Layanzzz... ;P

~ Sambil makan pun gediks nak berposing. Heh3...

~ Lambat betul Dr Khir nak buat pengumuman penting tuh. Suspen betul! Hu3...

~ Peace, bebeh! ;P

~ Ada aku kesahkan Dr Khir? Posing & camera jugak yang aku kesahkan. Ha3...

~ Moon menulis nama group pada hamper. Aku..??? Of cos la makan marukku & berposing! Woo hooo..!!! 

~ Hamper kami dah berada di tangan Dr Khir. Bertambah2 suspen nih! Hadoi la...

~ & kami berposing lagik... ;D

Nak tau kami dapat nombor berapa? & nak tau apa pengumuman penting tuh? 

Hmmm...

Cer teka... Cer teka... Ngeh3...


*To be continued...

2 comments:

LeeAneem said...

bila nk abis daaa....

ArELeEz said...

LeeAneem,
tungguuuuuuuu..! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google