SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, June 7, 2011

HAPPY BERGANDA..!!!

Happy la, weh..! Sumpah, tak tipu! Berganda2 punya happy, noks..! Yippie2..!!! ;D

Pertama2nya adalah sebab weekend nie nak berjalan2 carik pasal! Owh... ah kak memang tengah craving nak berjalan2 & berpoya2 dengan my 'sayang' nih! La3...

Insyaallah... Kalau takde aral melintang, we ols akan ke Johor hujung minggu nie. Memfollow rombongan meminang untuk A-im. Merisik & bertunang buat sekaligus. Sebab jauh kan... So, buat sekali harung adalah senang gitu..!

~ See2!!! Nampak tak muka atak senyum wooo... Siap bercahaya lagik ko! Terpancar 'nur' di situ..! Ahaks3...

Keduanya adalah sebab I'm no longer a 'P' licence holder! Hoyeah..! Bebas merdeka, noks..! Buleh la mendrift buat 'donut skill' lepas nih! La3...

Banyak la ko punye 'la3...'! Apa ko hengat dengan lupusnya 'P' tuh ko buleh buat jalan raya tu macam abah ko punyakah??! Kang tak pasal2 kena tahan ngan bapak polisi! Tak pasal2 plak lesen kena gantung kang! Ngeeeeeee...... Seriau!

Hokay2... Insap2... ;P

~ My 'sayang' tolong gi JPJ untuk 'hapuskan' lesen P aku. Wah! 'Hapuskan' kata ko! Ngeh3...

Actually, pagi tadi dok belek2 purse. Nak carik business card Shamsiah Pastry sebab nak tempah baulu ikan giant 2 ekor. Tapi, tak jumpa plak kad tuh. Tetiba nampak lesen P aku. & tetiba jugak gediks nak tengok.

& terus terkejut beruk!!!

Alamak! Expired 23 April 2011 lah! Hadoi la... Means, dah 2 bulan aku redah mendrift menggunakan lesen P yang dah expired! Sib baik tak kantoi. Fuh! Lega betul! 

My 'sayang' kata, biar dia setelkan sebab hari nie dia ada site visit & mungkin akan berlegar2 di sekitar Teluk Intan jer. So, buleh la dia menyinggah kejap kat JPJ tuh. 

Thank you, B... I lap youlah! Awwsss2!!! Ha3...

4 comments:

Lieyda said...

suke ye dpt lesen besa.org dah lme dah dpt akak. lalala

wahida said...

wah...ko nak berjalan ke mana nok?

patutlah terserlah nur kasih ko tu...hehehe...

ArELeEz said...

Lieyda,
of cos la sker! nak 'la3..' jugak lah. la3.. ha3..

ArELeEz said...

wahida,
nak ke johor lorr.. ;D

amacam? ada macam nur amina nur kasih x? ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google